loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 1
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 2
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 3
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 4
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 5
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 6
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 7
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 1
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 2
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 3
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 4
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 5
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 6
WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights 7

WENDA - E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m Round cable Belt lights

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Ngandelake teknisi profesional, WENDA duwe pengalaman sing sugih ing riset lan ngembangake produk, salah sijine yaiku E27 Commercial Black Cable Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m. Iki dikembangake adhedhasar tren industri paling anyar lan kabutuhan pelanggan. Kanthi inovasi teknologi sing terus-terusan, kita wis nguwasani inti lan teknologi paling maju ing industri, lan bakal nggunakake teknologi canggih kanggo ngasilake E27 Commercial Black Cable Led Festoon Belt Lights Waterproof Outdoor Connectable Dekoratif String Lights B22 10m 100m, kanthi efektif ngatasi titik nyeri. sing tansah ngganggu industri. WENDA bakal tansah dipimpin dening dikarepake pasar lan ngormati wishes pelanggan. Adhedhasar umpan balik sing diwenehake dening para pelanggan, kita bakal nggawe owah-owahan ing pangembangan produk supaya bisa ngasilake produk sing paling marem lan nguntungake.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP65Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-90Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-25-45dawa:10m
    Jeneng Liburan:NatalGaya:lampu festoon
    jeneng item:Lampu senar sabuk bunder ireng E27Bahan:Kabel karet
    Warna kabel:irengSoket qty:10m / 20pcs
    Dasar soket:E27Ukuran kabel:H05RN-F 2 * 1,0mm2 karo 1,5m EU / AU-plug
    Jarak:50 cmCathetan:Bisa disambungake
    jeneng produk:B22 Sabuk Led Festoon Dekoratif Bohlam Wadhah Lampu String Outdoor E27

    E27 Komersial Kabel Hitam Led Festoon Belt Lampu Tahan Air Luar Ruangan Disambung Dekoratif String Lampu B22 10m 100m

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-RW01

    Jeneng barang:

    E27 B22 lampu tali sabuk bundar 10m 20Soket (ora kalebu bohlam)

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna Kabel:

    ireng

    Ukuran Kabel:

    H05RN-F 2*1.0mm2 (karo 1.5m  eu/au-plug)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    10m / 20 Soket

    Jarak:

    50 cm

    Soket:

    E27 Base

    Tipe Led:

    kabeh werna kasedhiya

    Disambungake:

    disambungake 100sets

    Packaging:

    10 set/ctn

    Ukuran karton:

    48*38*40cm/ctn

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     

     

    Sertifikasi

     

    Produk Utama
     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    Kothak warna / kothak kado 
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
    * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex
    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect