loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk iki kabukten bisa ditrapake kanggo nyukupi macem-macem syarat para pelanggan.
    Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2,10 yuta pesenan saka negara manca.
    3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA wis fokus ing ngembangaken produk ajeg, kang WENDA paling anyar. Iki minangka seri paling anyar saka perusahaan kita lan samesthine bakal kaget sampeyan. Iki dirancang kanthi teliti kanggo tundhuk karo standar industri. WENDA wis ngembangake reputasi sing unggul ing pasar ing industri kanggo ngirim produk lan solusi sing luar biasa. Kemampuan sing luar biasa ndeleng upaya kita ing R&D.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-SK287Aplikasi:Taman, NJAWA
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:B22
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220-240
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Tipe:Liyane
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):80warna:RGB + Warm White
    Jeneng produk:Lampu Led KabNyokong:220V
    daya:0.6WBahan:Tutup PC
    Garansi:2 taunsertifikasi:CE ROHS


    iklan china Waterproof  Bohlam warna Ip44 B22 G45 Led globe  lampu bohlam lampu kanggo pesta liburan ruangan lan taman  ngganti dekorasi

    Deskripsi Produk

     

    tem No LAMPU LED G45 B22
    Merk jeneng wenda 
    Tegangan 220V
    daya 0.6W
    Warna LED warni-warni
    gelar IPIP44
    Sertifikat CE, ROHS 
    babar pisan2 taun
    Pengiriman UPS, TNT, DHL, FedEx
    Packing 250 PCS / CNT
    MOQ1000 pcs

     

     

     

    Gambar rinci
    Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 9Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 11Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 13Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 15Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 17

     Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 19Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 21

    Produk sing gegandhengan

    pls klik gambar

     

    Informasi Perusahaan

    Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 25Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 27 

    Kemasan& Pengiriman

    Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 29 

    Sertifikasi

    Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 31 

    FAQ

    Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 33 

    bali menyang omah

    Kualitas bohlam warna Ip44 B22 G45 Led golf bohlam kanggo pesta liburan ruangan Produsen | Wenda Deco 35 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect