loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 1
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 2
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 3
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 4
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 5
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 6
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 7
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 1
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 2
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 3
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 4
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 5
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 6
Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl 7

Newish 60 LED 64 LED 152 LED 192 LED Kustom Buatan Dalam Ruangan Outdoor Menggunakan Baterai Natal Dekorasi Rumah LED Cherry Bunga Bl

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Minangka perusahaan kualitas-mimpin lan customer-oriented, WENDA tansah njamin karya pembangunan kita melu desain kreatif lan produksi tliti. Kita Newish 60leds 64leds 152leds 192leds Custom Ponggawa njero ruangan ruangan Gunakake baterei Natal Dekorasi Ngarep Led Cherry Kembang Bl wis samesthine kanggo nyekel manungsa waé sudhut. Wis dibuktekake manawa teknologi dhuwur bisa menehi kontribusi kanggo proses manufaktur kanthi efisiensi dhuwur. Ing lapangan Lampu Motif, Newish 60leds 64leds 152leds 192leds Custom Ponggawa Indoor Outdoor Gunakake Baterei Natal Dekorasi Ngarep Led Cherry Flower Bl ditampa kanthi akeh. dening pangguna. WENDA bakal tansah netepi prinsip bisnis 'kualitas pisanan, pelanggan utomo' lan ngupaya kanggo mbangun perusahaan sing luwih kompetitif lan bisa ngarahake masa depan sing luwih apik.

    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):50Indeks Rendering Warna (Ra):80
    Dhukungan Dimmer:ya wisUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):50000Panggonan Asal:zhejiang, china
    Nomer Model:junekim 0056Aplikasi:Dekorasi Liburan
    Suhu kerja (℃):-25-45Fluks Luminous Lampu (lm):20-30
    Umur Kerja (Jam):30000Tegangan Input (V):220v
    Rating IP:ip44,ip65Bahan:PC
    Jeneng Liburan:Natalwarna:putih anget
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitGaransi (Taun):1-Taun

    Deskripsi Produk

    Jeneng barang Lampu Birch Tree
    Merk jeneng  wenda 
    Tegangan input  220V
    Merek asale zhejiang, china
    werna  putih anget
    Ukuran  0,6m, 0,9mm, 1,2m, 1,8m, 2,2m
    Jumlah led
    60 led, 64 led, 152 led, 192 led
    Ukuran 0,6m, 0,9mm, 1,2m, 1,8m, 2,2m
    Mode 8 fungsi mode
    8 modus

    1. Otomatis terus sumunar,

    2. Ombak kelip-kelip  3. kelip-kelip alon,      

    4. Cahya munggah-mati sumunar 5. sumunar cepet,

    6. Sirkulasi sumunar, 7. sumunar, 8. ajeg

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pangiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect