loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality Led Anions Lights Bedroom Bathroom E27 Holder Anion Led Light Lamp Indoor Keep Air Fresh Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    02
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    03
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon khusus

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    WENDA wis dadi pimpinan sing diakoni ing Chandelier& Industri Lampu Pendant kanthi produk bermutu lan layanan sing apik. Asil saka upgrade ing teknologi mbuktekaken banget positif. Lampu Anion Led Kamar Mandi Kamar Mandi E27 sing wis rampung Anion Led Light Lamp ing njero ruangan Tansah Seger Udara Gunakake kanggo Plastik Hotel Ngarep 220v CE Rohs ditondoi kanthi kualitas stabil. Bisa muter nilai paling gedhe ing lapangan Chandelier& Lampu Pendant. WENDA wis nyadari pentinge teknologi. Ing taun anyar, kita wis nandur modhal akeh banget ing dandan teknologi lan nganyarke lan riset lan pangembangan produk anyar. Kanthi cara iki, kita bisa manggoni posisi sing luwih kompetitif ing industri kasebut.

    Jumlah Lampu:1Jeneng merek:Wenda
    Nomer Model:WD-NC-025Panggonan Asal:Zhejiang, China (daratan)
    Sumber cahya:LEDBahan awak:plastik
    Tegangan Input (V):220vFluks Luminous Lampu (lm):35
    Garansi (Taun):1-TaunLayanan solusi lampu:Instalasi Proyek
    jeneng produk:E27 nduwèni mimpin lampu aniondaya:7w
    Tegangan:220vSertifikasi:CE RoHS
    Dianggo:Restaurant Ngarep Hotel DekorasiFitur:Ngirit energi. Perlindungan Lingkungan
    Bahan utama:Plastikwarna:Dingin Wit
    MOQ:500 pcsjinis led:SMD2835
    Aplikasi:HotelTipe:1
    Dhukungan Dimmer:OraUmur Kerja (Jam):40000
    CRI (Ra>):85


    katrangan produk

    lampu anion sing dipimpin ing njero ruangan tetep nggunakake hawa segerngarep kamar turu jedhing E27 nduwèni anion lampu led cahya 

    jeneng produkE27 nduwèni mimpin lampu anion
    Tegangan220v
    wattage7w
    SertifikasiCE RoHS
    PanganggoneRestaurant Ngarep Hotel Dekorasi
    FiturNgirit energi. Perlindungan Lingkungan
    Materi utamaPlastik
    wernaputih kadhemen
    jinis ledSMD2835

    Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 11Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 13Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 15Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 17Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 19Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 21Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 23Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 25Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 27Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 29Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 31Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 33Kualitas Led Anion Lampu Kamar Tidur Kamar Mandi E27 Holder Indoor Keep Air Fresh Produsen | Wenda Deco 35

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect