loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Bahan Wenda Deco nggunakake dipilih saka supplier dipercaya.
    Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA analisis jero saka kabutuhan nyata pelanggan target, digabungake karo sumber daya kaluwihan dhewe, kasil dikembangaké IP68 Outdoor kothak dipimpin lampu panggung dipimpin kubus kursi lampu 10cm 20cm 30cm 40cm 50cm. Pranyata aplikasi teknologi kasebut nduweni peran penting kanggo nemtokake kinerja produk kasebut. Saiki, bisa ditemokake ing lapangan Bar Tables. Kanthi pangerten lengkap babagan sistem manajemen perusahaan, karyawan bisa luwih ngerti tugase, sing nyumbang kanggo manufaktur kanthi efisiensi sing luwih dhuwur lan layanan sing luwih profesional. Tujuane yaiku dadi perusahaan sing unggul ing pasar global.

    Panganggone spesifik:Tabel Bar, BAR SETPanggunaan umum:Furnitur Komersial, Furnitur Komersial, Furnitur Komersial
    Tipe:Bar Furniture, Bar FurnitureMail packing:N
    Aplikasi:Dining, Hotel, Bar Ngarep, BarGaya Desain:Kontemporer
    Bahan:Plastik, PE PlastikPenampilan:Modern
    Dilipat:OraPanggonan Asal:Cina
    Nomer Model:Kursi Bar&mejaowah-owahan warna:Versi RGB, owah-owahan warna
    konsumsi daya:kurangKanthi adaptor:anti banyu
    wektu pengisian:4-6 jamWektu kerja:8-12 jam


     
    Deskripsi Produk

     Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 9

    Gambar rinci

     Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 11Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 13

     

     

     

     

     

     

    Aplikasi

     Outdoor, njero ruangan, panggung, dekorasi papan dolanan dipimpin lampu kubusKualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 15

    Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 17

    Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 19

    Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 21

    Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 23

    Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 25

    Kualitas LED Light Cube LED Light Ball LED Ice Bucket LED Sofa LED Bar Table LED Stool Produsen | Wenda Deco 27

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect