loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 1
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 2
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 3
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 4
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 5
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 6
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 7
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 1
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 2
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 3
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 4
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 5
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 6
Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220 7

Natal Lampu Led Rantai Luar Ruangan Patio Globe String Lampu Kualitas Tinggi 5m 10m G45 String Light Clear Globe Putih Hangat IP44 220

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kita bangga nyedhiyakake produk kualitas sing konsisten lan layanan sing bisa dipercaya sajrone pirang-pirang taun. Natal Led Light Chain Outdoor Patio Globe String Lights High Quality 5m 10m G45 String Light Clear Globe Warm White IP44 220 nempelake pentinge inovasi teknologi ing proses riset lan pangembangan. Kanthi gati kanggo desaine, Natal Led Light Chain Outdoor Patio Globe String Lights High Quality 5m 10m G45 String Light Clear Globe Warm White IP44 220 dirancang dening tim desainer kita sing tansah cedhak karo tren industri lan tetep waspada marang owah-owahan. .

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda G45 string light
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:5mJeneng Liburan:Natal, pesta, wedding
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:G45 string light globe bening warm white
    Bahan Kawat:Kawat karetBahan Lampu:PC
    Tipe Lampu:G45Tipe Led:DIP/6 led
    Warna LED:Putih AngetWarna Lampu:Cetha
    Tegangan/Daya:220/3.5wWarna kawat:ireng, putih

    CE Disambungake 5m 10m tahan air dipimpin lampu rantai lampu pesta outdoor string patio

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    G45W01-RTS

    Jeneng barang:

    G45 string light globe bening warm white

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    ireng

    Ukuran kawat:

    3 kabel H03RN-F 1*0.5mm2 karo kabel karet plug 1.5m H05RN-F

    Tegangan Input:

    220-240V

    Daya Output:

    3.5W

    dawa:

    5m / 10 lampu (100 set bisa disambungake)

    Jarak:

    50 cm

    bohlam:

    G45 bohlam plastik bening (tetep)

    Tipe Led:

    DIP/6 led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Kemasan:

    20 pcs/ctn

    Ukuran karton:

    46.5*26.5*62.5cm (0.077cbm/ctn)

    Bobot reged:

    17 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 pcs

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

     

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    Kothak warna / kothak kado 
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
    * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex
    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect