loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 1
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 2
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 3
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 4
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 5
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 6
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 7
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 1
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 2
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 3
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 4
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 5
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 6
WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light 7

WENDA - Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd LED Strip light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Tetep cedhak karo tren paling anyar, WENDA wis nggawe Waterproof 150leds 300leds murah DC12V led RGB led strip light 5050smd minangka produk sing kompetitif ing pasar. Dikarepake bakal mimpin tren industri lan nggawa keuntungan kanggo para pelanggan. Iki dirancang kanthi teliti kanggo tundhuk karo standar industri. WENDA wis nyadari pentinge teknologi. Ing taun anyar, kita wis nandur modhal akeh banget ing dandan teknologi lan nganyarke lan riset lan pangembangan produk anyar. Kanthi cara iki, kita bisa manggoni posisi sing luwih kompetitif ing industri kasebut.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaNomer Model:57922926
    Aplikasi:ruangan, ruang tamu, kamar turuSuhu Warna (CCT):RGB
    Bahan Body Lampu:PlastikCRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):DC 12VEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):80
    Fluks Luminous Lampu (lm):2500Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Indeks Rendering Warna (Ra):80
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:ya wis
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):10000
    Wektu kerja (jam):10000dawa:393.7" / 1000cm
    Output saiki:6A (maks.)Jumlah LED:300 pcs
    LED Ukuran:5050 SMDdaya:40W
    anti banyu:Non-anti banyuWarna cahya:RGB
    Tipe Kontrol IR:44 Tombolukuran:(0.39 x 5.12)" / (1 x 13)cm (H x Dia.)
    Bobot:24 oz / 690 gNgalih Mode:bluetooth, Remote Control
    Daya lampu:4w/m

    Deskripsi Produk

     

    Sampeyan bisa milih warna sing disenengi lan DIY mode dhewe, jarak induksi efektif saka pengontrol yaiku 8 meter. Ana potongan plastik ing sisih ngisor, mangga ditarik nalika sampeyan nggunakake. tape poto kuwat eazy kanggo nginstal, disassembly ora gawé karusakan ny kanggo tembok lan turahan. Kontrol remot lan kontrol bluetooth, cocok kanggo KTV, ruang tamu, kamar turu dll. Dadi don'ora ragu-ragu, iku's pilihan apik kanggo sampeyan!

    Fitur:
    1. Ukuran kompak lan bobot entheng
    2. Panggantos becik kanggo sing sadurunge
    3. materi Top-bahan njamin umur dawa
    4. Ora polusi lan konsumsi daya kurang
    5. Ngirit energi, ramah lingkungan lan efisien dhuwur
    6. Iku gampang kanggo nginstal lan nggunakake
    7. Iku dilengkapi manual, remot kontrol IR, remot kontrol IR24 lan adaptor kanggo penak

    Spesifikasi:
    1. Bahan: Plastik
    2. Dawane: 393.7" / 1000cm
    3. Tegangan Input: DC 12V
    4. Output Saiki: 6A (Max.)
    5. Jumlah LED: 300 pcs
    6. LED Ukuran: 5050SMD
    7. Daya: 40W
    8. Anti banyu
    9. Warna Cahya: RGB
    10. Tipe Kontrol IR: 44 Tombol
    11. Ukuran: (0,39 x 5,12)" / (1 x 13)cm (H x Dia.)
    12. Bobot: 24oz / 690g

    Paket kalebu:
    1 x Strip Lampu LED
    1 x IR Remote Control
    1 x IR24 Remote Kontrol
    1 x Adaptor
    1 x Manual pangguna

    Gambar rinci

     

    Kemasan& Pangiriman

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect