loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 1
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 2
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 3
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 4
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 5
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 6
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 7
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 1
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 2
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 3
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 4
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 5
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 6
WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu 7

WENDA - China unggul grosir 100m IP65 Natal Pesta Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk Bulat kabel Sabuk lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Sawise pirang-pirang taun pembangunan, WENDA wis entuk kabisan sing kuat ing produksi lan R&D, sing ngidini kita ngembangake produk anyar supaya tetep cedhak karo pangembangan industri. Iku caters menyang pasar manca. WENDA tansah netepi prinsip 'nyiptakake nilai kanggo pelanggan lan nggawa keuntungan kanggo para pemangku kepentingan'. Ing proses pembangunan, kita Highly fokus ing kualitas lan mesthekake ora ana produk sampurna dikirim menyang pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:10mJeneng Liburan:Natal, Halloween
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:Lampu string kawat bulat E27 10m
    Bahan:Kabel Karet KabWarna kawat:Putih, ireng
    Pemegang lampu:E27/B22 (bisa dicopot)bolam:10 bolam (kabeh werna kasedhiya)
    Disambungake:Koneksi 20m, 30m, 40m...Efikasi Luminous (lm/w):40

    Cina unggul grosir 100 m IP65 Pesta Natal Pernikahan Lampu Taman Karet kawat string e27 soket lampu sabuk

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-RW05

    Jeneng barang:

    E27 tali sabuk bundar cincin tahan air 10m 10 Soket (ora kalebu bohlam)

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna Kabel:

    Ireng, Putih

    Ukuran Kabel:

    H05RN-F 2*1.0mm2 (karo plug 1.5m)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    10m / 10 Soket

    Jarak:

    100 cm

    Soket:

    E27 Base

    Tipe Led:

    kabeh werna kasedhiya

    Disambungake:

    bisa disambungake 

    Packaging:

    10 set/ctn

    Ukuran karton:

    48*38*40cm/ctn

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

    Sertifikasi

     

    Produk Utama
     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 10 pcs/karton
    karton ukuran: 48*38*40 cm
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Aliran Produksi

     

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect