loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 1
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 2
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 3
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 4
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 5
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 6
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 7
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 1
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 2
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 3
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 4
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 5
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 6
2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb 7

2500 K 2700 K 3000 K Plastik led bulb 220 v warm white globe lamp 1w E27 led G45 bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Dina iki minangka dina sing apik banget yen WENDA ngrancang kanggo ngenalake produk paling anyar menyang publik. Wis jeneng resmi disebut Wenda lan diwenehake ing rega competitive. 2500K 2700K 3000K Bohlam sing dipimpin plastik 220v lampu globe putih anget 1w E27 sing dipimpin G45 bisa mbantu perusahaan ngadeg ing lingkungan sing kompetitif lan dadi pimpinan industri kanthi cepet. Dhukungan para pelanggan sing ndadekake kita terus maju. WENDA bakal tetep nyedhiyakake produk lan layanan profesional sing berkualitas tinggi kaya biasane kanggo para pelanggan. Kajaba iku, bakat minangka pilar inti perusahaan. Kita bakal ngatur latihan reguler ing staf kita kanggo nambah katrampilan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B01 putih anget 2700k RTSAplikasi:Lampu dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:Lampu bohlam E27 G45 6 led
    Tipe Led:DIP/6 leddhasar:E27
    Warna Led / limang warna:putih angetSuhu Warna:w:2700-3000K
    Warna bohlam:cethaGaransi:2 taun
    daya:1wEfikasi Luminous (lm/w):40

    Pengiriman cepat siap kirim lampu dekorasi luar ruangan 24v 230v G45 bola dunia bola lampu led 1w E27 bola lampu hias

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B01 RTS

    Jeneng barang:

    E27 bohlam 6led lampu G45

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    230V/1W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27 

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    DIP/6 Led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Lumen:

    40 Lum

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

     

     

    Cocokake E27 Kabel 

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packaging: 25 pcs/kotak batin, 250 pcs/karton/52*26*40 cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara utawa udhara, dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Sertifikasi

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect