loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 1
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 2
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 3
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 4
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 5
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 6
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 7
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 1
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 2
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 3
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 4
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 5
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 6
WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk 7

WENDA - Led Garland Kabel Datar Kawat E27 Led Sabuk Lampu String Dekorasi Iights Karet Luar Pesta Pernikahan Kustomisasi Panjang 50m 100m 220v Kabel Datar Lampu Sabuk

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nerapake teknologi ing proses manufaktur produk kasebut pancen migunani banget. Nampilake stabilitas lan daya tahan, produk kasebut cocog kanggo lapangan lampu Sabuk kabel Flat. Produk kita bisa disesuaikan karo sampeyan kanthi sampurna. Ing masyarakat sing didorong teknologi iki, 2019 fokus kanggo ningkatake kekuwatan R&D lan terus ngembangake teknologi anyar supaya bisa nambah daya saing ing industri kasebut. Kita ngarahake dadi salah sawijining perusahaan sing unggul ing pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP65Tegangan Input (V):220v
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-45dawa:10m, 20m, 50m, 100m, dawa selaras
    Jeneng Liburan:NatalGaya:lampu festoon
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitjeneng item:E27 B22 lampu senar sabuk falt
    Bahan:Kabel Flat Rubber KabWarna kabel:Ireng, Putih
    Soket qty:10m / 20sockets.10/10socketsDasar soket:E27,B22
    Dudukan lampu:Bisa dicopotJarak:50cm, 100cm
    Cathetan:Bisa disambungakejeneng produk:E27/b22 50m Garland Kabel Kawat Karet E27 Led Belt Light
    Efikasi Luminous (lm/w):40

    Menyesuaikan Panjang 50m 100m led Garland Kabel Datar Luar Ruangan Dekorasi Pernikahan Iights E27/b22 Kawat Karet E27 Led Belt Light

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-FW01

    Jeneng barang:

    E27 B22 Lampu senar sabuk datar

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna Kabel:

    Ireng, Putih

    Ukuran Kabel:

    H05RN2H-F 2*1.5mm2 (karo plug EU/AU 1.5m)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    10m, 20m, 50m, 100m utawa dawa selaras

    Jarak:

    30cm, 50cm, 100cm, nampa selaras

    Soket:

    E27 b22 Base

    Tipe Led:

    kabeh werna kasedhiya

    Disambungake:

    disambungake 100sets

    Packaging:

    10 set/ctn

    Ukuran karton:

    48*38*40cm/ctn

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).

    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 10 pcs/karton
    karton ukuran: 48*38*40 cm
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect