loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 1
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 2
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 3
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 4
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 5
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 6
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 7
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 1
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 2
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 3
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 4
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 5
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 6
2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb 7

2200 K 2500 K 2700 K G45 bola lampu led E27 lampu led plastik tubuh taman paty lampu hias 230 v 1 w plastik led bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi kemampuan riset lan pangembangan produk sing kuat, WENDA njamin produk anyar diluncurake kanthi rutin. Produk anyar kita 2200K 2500K 2700K G45 globe led bulb E27 led lamps plastic body garden paty decorative lights 230v 1w plastic led bulb is a totally new series and has different features. Data sing diukur nuduhake yen memenuhi syarat pasar. WENDA bakal tumindak kanthi lengkap babagan pamikiran penting babagan 'kualitas sing paling penting lan paling penting kanggo pelanggan' lan tetep selaras karo wektu kanggo ningkatake kemampuan inovasi perusahaan kita. Kita bakal maju kanthi gagah lan nggayuh tujuane dadi perusahaan utama ing pasar global.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B01Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):230v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu LilinSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Bahan:Plastikukuran:45 * 70 mm
    Rating IP:IP44Watt:1W
    Suhu Warna (CCT):2500-2700kEfikasi Luminous (lm/w):40

    Presentasi produk
    Deskripsi Produk
    Aplikasi
    Dekorasi njero ruangan ruangan kanggo liburan
    Item No
    SZ-G45B01
    Jeneng produk
    Lampu led globe plastik G45
    Bahan
    Plastik + Tembaga
    Tegangan/daya
    230V, 1W
    Sing duwe
    E27
    Ukuran Bulb
    45 * 70 mm
    Tipe Led

    DIP/6 led
    Warna Bulb
    Cetha
    Emiting werna

    Putih anget (2500-2700K)
    Gambar rinci
    Tutup plastik tahan guncangan kanthi wadhah sekrup tembaga E27,anti banyu
    Lampu internal kanthi 6 led DIP  230v utawa 24v bisa milih
    Warna soft warm white 2500-2700k
    Cocokake E27 Kabel 




    E27 kabel Holder kanthi dawa 0,3m 0,5m 1m
    Kabel ireng lan kabel putih



    230V E27 Kabel Bulat 2*1.0mm2, Waterproof IP65, Bisa Disambungake, Setel jarak lan dawa, 5m, 10m, 20m, 50m, 100m.
    Kabel ireng lan kabel putih





    Lampu string G45 putih anget:
    5m / 10 bolam utawa 10m / 20 bolam
    Waterproof IP44, Tegangan Rendah, Bisa Disambungake,
    Kabel ireng lan kabel putih





    230V E27 Flat kabel 2*1.5mm2, Waterproof IP65, Disambungake, Setel jarak lan dawa, 5m, 10m, 20m, 50m, 100m.

    Kabel ireng lan kabel putih
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Jumlah PCS/CTN
    Ukuran karton/CM
    Bobot reged KGS/CTN
    Wektu Pangiriman
    Pelabuhan Pangiriman
    Cara Pengiriman
    1000PCS
    1000 PCS / CTN
    52*26*40CM
    9.5KGS/CTN
    Adhedhasar jumlah
    Ningbo, Shanghai, Shenzhen
    Kanthi segara, udara lan ekspres
    Sertifikat Kabeh produk kita disetujoni sertifikasi CE / ROHS Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&pesenan ODM. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ingbasis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect