loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 1
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 2
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 3
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 4
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 5
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 6
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 7
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 1
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 2
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 3
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 4
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 5
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 6
Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35 7

Lampu Tali Sabuk Kawat Datar Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Lampu Ireng sing Bisa Disambungake E27/B22 (Basis Lampu Bisa Dicopot) 35

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Ing WENDA, upaya kabeh karyawan wis ngasilake kemampuan R&D sing terus-terusan lan diluncurake Flat Wire Belt String Lights Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Connectable Black Lighting E27/B22 (the Lamp Base Removable) 35 Diproses kanthi njlimet Kerajinan, katon saka Flat Wire Belt String Lights Garland Festoon Lights 100m E27 B22 Connectable Black Lighting E27/B22 (Lampu Base Removable) 35 urip. WENDA wis suwe kepengin dadi salah sawijining perusahaan sing duwe pengaruh ing industri kasebut. Saiki, kita sibuk ningkatake kemampuan kita ing manufaktur produk, lan ngumpulake bakat utamane bakat teknis kanggo ngembangake teknologi inti kita dhewe.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:100mJeneng Liburan:Natal, Natal, Pesta, Pernikahan
    Gaya:Lampu sabuk kabel datarLayanan solusi lampu:Cahya
    Jeneng barang:E27 Lampu senar kabel datar ireng 100mBahan:Kabel Karet Kab
    Dudukan lampu:E27/B22 (dasar lampu sing bisa dicopot)daya:Max 15w kanggo saben soket
    Soket:100 pcs, 200 pcs, 300 pcs

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Jeneng barang:

    E27 B22 Lampu tali sabuk datar 100m

    Bahan:

    karet kab

    Warna kawat:

    ireng Kawat

    ukuran:

    Kabel VDE H05RNH2-F 2*1.5mm^2

    dawa:

    100m (100 soket, 200soket, 300 soket)

    Jarak:

    30cm, 50cm, 100cm

    Tipe soket :

    B22/E27

    Tegangan

    220-240v

    daya:

    Max 15w/25w kanggo saben soket

    Packaging:

    1 Pcs/ctn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44,IP65

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Aplikasi

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    Layanan Kita

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect