loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 1
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 2
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 3
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 4
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 5
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 6
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 7
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 1
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 2
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 3
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 4
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 5
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 6
Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter 7

Dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan air dipimpin rgb 100 meter

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Insinyur profesional kita duwe keahlian nggunakake teknologi. Nduwe ruang lingkup sing wiyar lan akeh ditemokake ing lapangan Rope Lights. Pangembangan teknologi ngidini kita ngeksploitasi luwih akeh kaluwihan produk. Amarga panggunaan praktis lan fungsi serbaguna, produk kasebut cocog kanggo macem-macem industri kayata Lampu Tali. Kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan, WENDA ndhukung dekorasi Natal lampu tali ruangan tahan banyu sing dipimpin rgb 100 meter.

    Panggonan Asal:CinaNomer Model:SZ-RL01
    Aplikasi:LANDSKAPTipe barang:Lampu Tali
    Rating IP:ip44Bahan Body Lampu:PVC
    Tegangan Input (V):AC 220V (± 10%)Garansi (Taun):1-Taun
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000jeneng item:Lampu tali
    Bahan:PVCdawa:100m / muter
    Jumlah LED:36 led/mwarna:RGBY.W.WW.P.P
    Daya lampu:216

    Presentasi produk
    Iki minangka lampu tali sing dipimpin IP65 kanggo dekorasi ruangan: Natal, Pesta, Pernikahan, Taman, Patio lan liya-liyane.
    Deskripsi Produk
    Jeneng produk
    Lampu led tali
    Bahan
    PVC
    Tegangan
    230v
    Watt
    0.06w/led
    Jumlah led
    36 led/m
    Diameter tabung
    13 mm
    dawa
    100M / ROLL
    Warna led
    putih anget, putih dingin, abang, biru, ijo, warni
    Fungsi
    Waterproof IP65
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci



    Lampu tali Natal
    230V
    Bahan PVC 100m/gulungan,
    36 led/m,
    bisa Cut kanggo 1m,2m,3m ... kanggo nggunakake single





    Iki voltase ngisor 31V
    karo trafo plug






    Putih kadhemen
    lan bisa nggawe sumunar dipimpin






    Lampu tali warna biru kuning abang ijo papat werna






    warni-warni






















    abang







    Ijo






    Putih anget








    Packing&Pangiriman
    Ukuran karton Pelabuhan loading cara pengiriman 10 rol 100m / muter / ctn 18kg/ktn Ukuran 35x25x25cm Ningbo/Shanghai Kanthi segara, udara utawa ekspres Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect
    MOQ
    Packing
    Bobot reged