loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 1
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 2
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 3
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 4
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 5
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 6
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 7
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 1
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 2
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 3
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 4
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 5
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 6
IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 7

IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Insinyur profesional kita duwe keahlian nggunakake teknologi. Nduwe ruang lingkup sing wiyar lan umume katon ing lapangan Lampu Liburan (lawas). Kanthi inovasi teknologi sing terus-terusan, kita wis nguwasani inti lan teknologi paling maju ing industri, lan bakal nggunakake teknologi canggih kanggo ngasilake lampu dongeng IP44 10m 100 sing dipimpin kanggo lampu Natal ruangan dekorasi diwali, kanthi efektif ngrampungake titik nyeri sing tansah nandhang lara. industri. WENDA bakal ngenalake teknologi sing luwih maju lan inovatif, lan bakal nglumpukake luwih akeh bakat profesional.

    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):60
    Garansi (Taun):2-TaunIndeks Rendering Warna (Ra):80
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):50000Panggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:Wendadawa:12m/180leds, 12m/180leds
    Jeneng Liburan:Natal, pesta, weddingFluks Luminous Lampu (lm):40-50
    Umur Kerja (Jam):30000Tegangan Input (V):220
    Rating IP:IP44Jeneng barang:Lampu sorot led 12m
    Bahan Kawat:Kawat karetWarna kabel:Ireng, Putih, Ijo, Biru, Abang, Kuning
    Daya Rated:10,8w

    Presentasi produk
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 8
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 10
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 12
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 14
    Deskripsi Produk
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 16
    Aplikasi
    Lampu liburan ruangan lan njero ruangan kanggo pesta natal pesta pernikahan.
    Item No
    SZ-SL02
    Jeneng produk
    Lampu senar led 12m/180 led
    Bahan
    Kabel karet
    Warna Kabel
    Ireng / putih / ijo / biru / abang / kuning
    dawa
    12m / 180 led
    Tegangan / Daya
    230V/10.8W
    Emiting werna
    Putih anget/putih dingin/biru/ijo/abang/ungu
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 18
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 20
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 22
    Putih anget
    Putih kadhemen
    Werna biru
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 24

    Werna ijo


    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 26

    Werna ungu


    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 28

    Werna abang


    Gambar rinci
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 30
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 32
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 34
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 36
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 38
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 40
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 42
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 44
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 46
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 48

    Konektor


    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 50

    Tipe Led


    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 52

    Plug


    Lampu Peri sing gegandhengan




    230V 24V Kabel Karet warna putih anget
    10m / 100leds utawa 10m / 120leds
    Disambungake, Waterproof IP44
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 54
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 56




    230V 24V Kabel Karet warna putih DINGIN
    10m / 100leds utawa 10m / 120leds
    Disambungake, Waterproof IP44



    230V 24V Kabel Karet Kabel RED 12m/180leds
    Disambungake, Waterproof IP44
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 58
    IP44 10m 100 dipimpin lampu peri kanggo dekorasi diwali lampu Natal ruangan 60



    Kabel Karet 230V 24V WARNA
    10m / 100leds utawa 10m / 120leds
    Disambungake, Waterproof IP44
    Packing&Pengiriman
    Adhedhasar jumlah Ningbo, Shanghai, Shenzhen Miturut segara, Miturut udhara, Miturut express Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&ODMpesenan. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ingbasis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect
    MOQ
    Jumlah PCS/CTN
    Ukuran karton/CM
    Bobot reged KGS/CTN
    Wektu Pangiriman
    Pelabuhan Pangiriman
    Cara Pengiriman
    100 pcs
    10 pcs/ctn
    48*38*40cm
    21 kg/ktn