loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 1
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 2
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 3
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 4
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 5
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 6
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 7
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 1
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 2
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 3
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 4
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 5
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 6
Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali 7

Outdoor 220v round wire tube christmas motify 100m dipimpin lampu tali

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Ngelingi pangembangan industri lan syarat pelanggan, WENDA wis darmabakti kanggo pangembangan produk lan kita wis nggawe prestasi gedhe. Wis dibuktekake manawa teknik bisa ningkatake efisiensi kerja lan njamin kinerja produk. Wis akeh panggunaan ing lapangan aplikasi lampu Natal. WENDA bakal nyedhiyakake layanan sing berkualitas, lan menehi pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan. Kanthi cara iki, perusahaan bisa terus nguatake kekuwatane ing masa depan ing inovasi teknologi lan ngupayakake nggawe rantai ekologis produk lengkap.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Rantai Lampu Tali Pesta LED
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:IP44
    Tegangan Input (V):220VEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):15
    Fluks Luminous Lampu (lm):20Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    Indeks Rendering Warna (Ra):70dawa:100M
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:cahya taliLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):50000
    Tegangan:220VDaya Rated:10W
    Efikasi Luminous (lm/w):70

     

    Deskripsi Produk

     

     

      

    Lampu tali bunder LED-loro kawat-13mm
    Item NO. Warna LED

    lampu LED 

    struktur

    Unit pemotongan (M)

    LED Qty 

    saben meter

    Tegangan (V) Daya (w) pangandikan
    BL-RL-13-R abang

    Horizon utawa 

    vertikal

    1m (110v) 2m (230v) 36 led

    12V/24V/

    110V/230V

    1.4-2.3w/m

    spasi LED: 27.7mm 

    Packing: 33.5*33.5*28 cm (100 m/roll/karton) 

    NW: 17KGS GW: 18KG/karton.

    BL-RL-13-G Ijo 1.4-2.3w/m
    BL-RL-13-B biru 1.4-2.3w/m
    BL-RL-13-Y kuning 1.4-2.3w/m
    BL-RL-13-W Putih 1.4-2.3w/m
    BL-RL-13-WW Putih anget 1.4-2.3w/m
    BL-RL-13-M Multi-werna 1.4-2.3w/m

    Produk Utama
    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect