loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 1
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 2
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 3
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 4
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 5
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 6
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 7
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 1
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 2
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 3
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 4
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 5
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 6
Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 7

Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit wiwitan, WENDA wis melu ing R&D produk supaya kita luwih maju tinimbang pesaing liyane ing industri kasebut. Panggunaan teknologi nyumbang kanggo Manufaktur sampurna saka WENDA.Christmas fairy lamp mimpin anget putih sumunar putih connectable hiasan komersial lampu fairy outdoor digunakake digunakake ing lapangan (s) saka Holiday Lighting (lawas) lan kaya. Desain lampu dongeng Natal sing mimpin lampu hias komersial sing bisa disambungake putih putih sing bisa disambungake kanthi ati-ati supaya pas karo tren pasar, supaya kita luwih maju tinimbang manufaktur liyane. Iki digawe saka bahan mentah sing wis diuji dening inspektur QC kita. Kanthi ngolah bahan kasebut kanthi teknologi sing luwih apik, kita mesthekake prodhuk kasebut nduweni akeh kaluwihan .WENDA bakal nggawa penak lan keuntungan kanggo para pelanggan.

    Garansi (Taun):2-TaunLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    dawa:12m/180leds, 12m/180ledsJeneng Liburan:Natal, pesta, wedding
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220Rating IP:IP44
    Jeneng barang:Lampu sorot led 12mBahan Kawat:Kawat karet
    Warna kabel:Ireng, Putih, Ijo, Biru, Abang, KuningDaya Rated:10,8w

    Presentasi produk
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 8
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 10
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 12
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 14
    Deskripsi Produk
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 16
    Aplikasi
    Lampu liburan ruangan lan njero ruangan kanggo pesta natal pesta pernikahan.
    Item No
    SZ-SL02
    Jeneng produk
    Lampu senar led 12m/180 led
    Bahan
    Kabel karet
    Warna Kabel
    Ireng / putih / ijo / biru / abang / kuning
    dawa
    12m / 180 led
    Tegangan / Daya
    230V / 10.8w
    Emiting werna
    Putih anget/putih dingin/biru/ijo/abang/ungu
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 18
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 20
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 22
    Putih anget
    Putih kadhemen
    Werna biru
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 24

    Werna ijo


    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 26

    Werna ungu


    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 28

    Werna abang


    Gambar rinci
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 30
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 32
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 34
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 36
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 38
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 40
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 42
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 44
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 46
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 48

    Konektor


    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 50

    Tipe Led


    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 52

    Plug


    Lampu Peri sing gegandhengan




    230V 24V Kabel Karet warna putih anget
    10m / 100leds utawa 10m / 120leds
    Disambungake, Waterproof IP44
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 54
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 56




    230V 24V Kabel Karet warna putih DINGIN
    10m / 100leds utawa 10m / 120leds
    Disambungake, Waterproof IP44



    230V 24V Kabel Karet Kabel RED 12m/180leds
    Disambungake, Waterproof IP44
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 58
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 60



    230V 24V Kabel Karet MELETUP
    Lampu string LED
    Disambungake, Waterproof IP44
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Jumlah PCS/CTN
    Ukuran karton/CM
    Bobot reged KGS/CTN
    Wektu Pangiriman
    Pelabuhan Pangiriman
    Cara Pengiriman
    100 pcs
    10 pcs/ctn
    48*38*40cm
    21 kg/ktn
    Adhedhasar jumlah
    Ningbo, Shanghai, Shenzhen
    Miturut segara, Miturut udhara, Miturut express
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 62
    Lampu peri Natal dipimpin putih anget sumunar putih sing bisa disambungake dekorasi komersial lampu peri ruangan 64 Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&ODMpesenan. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ingbasis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect