loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 1
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 2
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 3
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 4
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 5
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 6
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 7
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 1
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 2
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 3
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 4
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 5
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 6
WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED 7

WENDA - Tabung Pvc Menghias Garis Besar Bangunan Strip Fleksibel Multicolor untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led Lampu Tali LED

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Sawise pirang-pirang taun riset telaten, teknisi WENDA wis sukses ngembangake Pvc Tube Decorate Building Outline Strip Fleksibel Multicolor kanggo Lampu Hiasan Outdoor Dekorasi Natal Led Rope Light. Diprodhuksi miturut sistem manajemen sing ketat, Pvc Tube Decorate Building Outline Fleksibel Strip Multicolor kanggo Lampu Hiasan Luar Ruangan Natal Dekorasi Led Rope Light wis entuk kualitas sing dipercaya. Sadurunge diluncurake, wis lulus tes adhedhasar aturan internasional lan disertifikasi dening sawetara panguwasa. WENDA worth investasi kanggo para pelanggan sing golek kesempatan bisnis. WENDA bakal terus maju lan fokus kanggo ningkatake teknologi, saengga nggawe lan nggawe produk sing luwih cocog karo kabutuhan pelanggan. Kita ngarahake mimpin tren pasar sedina.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:RL01Aplikasi:Taman Tema
    Tipe barang:Lampu TaliRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:PVCTegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 45
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:Led lampu talidawa:1m-100m, nampa customized
    Led Qty:36 pcs/meterDiameter njaba:10 mm
    Tipe Led:DIPjeneng produk:Kanggo Lampu Hiasan Outdoor Dekorasi Natal Lampu Tali Led
    Efikasi Luminous (lm/w):40Daya lampu:10
    CRI (Ra>):85

    Tabung Pvc Dekorasi Bulding Outline Strip Fleksibel Multicolor Untuk Lampu Hias Luar Ruangan Dekorasi Natal Lampu Tali Led

    Panuku Umpan Balik

     

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo:
    1. liburan, pesta, taman, wedding, Natal, Grosir,
    2. digunakake ing proyek cahya kutha, outline bangunan, jembatan, modeling desain,
    3. Wujud DIY,dekorasi mebel,motif snowflake,motif huruf lan kewan lan sapanunggalane.

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    RL01

    Jeneng barang:

    Led lampu tali

    Bahan:

    PVC

    Tegangan Output/Daya:

    220V/10W

    dawa:

    1m-100m, nampa selaras

    Jumlah Led:

    36 pcs/meter

    Diameter njaba:

    10 mm

    Tipe Led:

    DIP

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget/Putih dingin/Abang/Ijo/Biru/Kuning/RGB

    Warna Tem:

    Putih anget (2700-3000k), Putih dingin (6000-6500k)

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40 ℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    2000m

    Packaging:

    100m / muter / karton

    Ukuran karton:

    Ukuran: 33.5*33.5*28cm (0.031cbm/ctn)

    Bobot reged:

    18 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

     Packing: 100m/roll/karton 
    Ukuran karton: 33.5*33.5*28 cm 
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 20M, 30M saben senar. bêsik sing dipimpin bisa disesuaikan kanggo sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect