loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 1
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 2
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 3
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 4
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 5
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 6
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 7
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 1
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 2
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 3
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 4
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 5
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 6
WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu 7

WENDA - ali baba lampu rantai gantung dekoratif lampu led luar ruangan dekorasi dalam ruangan festoon led lampu string karet dengan ce rohs led string lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA aktif nresep teknologi Manufaktur majeng lan teknologi produksi perusahaan domestik lan manca banget, lan kasil berkembang ali baba lamps hiasan hanging chain mimpin lampu njaba ruangan paesan festoon mimpin lampu senar karet karo ce rohs nggunakake teknologi anyar lan teknologi anyar. iku Highly diakoni dening klien kanggo fitur unik. Kita nawakake macem-macem layanan desain kanggo mbantu sampeyan entuk apa sing dikarepake.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP65Tegangan Input (V):230V
    Fluks Luminous Lampu (lm):15-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20--40
    dawa:10m.disambungakeJeneng Liburan:Natal
    Gaya:Lampu string LEDLayanan solusi lampu:Instalasi Proyek
    Tegangan:220VDaya Rated:3,5w
    Sertifikat:CE ROHSdisesuaikan:nampa
    Produksi:anti banyuIP:IP44
    Garansi:2 taunSakumur urip:30000H
    Warna cahya:Abang Biru Ijo Kuning, disesuaikanproduk:anti banyu

    Deskripsi Produk

     

    Aliran Produksi

     

    Packing&pengiriman

     

    Informasi perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    Produk sing gegandhengan

     

    FAQ

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?
    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
    Q2. Apa babagan lead time?
    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka
    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan?
    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya
    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?
    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.
    Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo produk iki?
    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.
    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM kanggo produk iki?
    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.
    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk kita.
    Q8: Carane menehi hasil karo risak?
    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurangsaka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect