loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 1
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 2
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 3
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 4
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 5
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 6
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 7
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 1
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 2
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 3
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 4
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 5
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 6
IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 7

IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Bahan iki bakal nyumbang kanggo nggawe sepatu sing bisa ningkatake kesehatan lan kenyamanan sikil lan awak.
    IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA minangka perusahaan populer sing dikenal nyedhiyakake lampu senar sing dipimpin kanggo para klien. lampu senar mimpin WENDA wis temen maujud pentinge teknologi. Ing taun anyar, kita wis nandur modhal akeh banget ing dandan teknologi lan nganyarke lan riset lan pangembangan produk anyar. Kanthi cara iki, kita bisa manggoni posisi sing luwih kompetitif ing industri kasebut.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda dipimpin lampu senar
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):25-35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-50
    dawa:12mJeneng Liburan:DEKORATIF NATAL
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:Datar led fairy string light kedip-kedip 10m 120led
    Bahan:Kawat KaretWarna kawat:Ireng/putih
    Sumber cahya:LEDWarna LED:putih, putih anget, abang, ijo, biru, kuning
    Jumlah LED:180daya:10w
    Plug:1.5m Eu-plugMOQ:1000 pcs


    Lampu peri Natal 12m 180led kabel sing bisa disambungake tahan banyu IP65 lampu natal outdoor

    Aplikasi

     IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 9IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 11

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-SL02

    Jeneng barang:

    Lampu senar led 12m 180 led

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    putih, abang, ijo, biru, kuning

    Ukuran kawat:

    3 kabel saka H03RN-F 1*0.5mm2 lan 1.5m Eu-plug saka H05RN-F 2*1.0mm2

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    10W

    dawa:

    4m * 3 bagean, total 12m (bisa disambungake)

    Jumlah Led:

    60 * 3, total 180 led

    Tipe Led:

    DIP/φ5mm

    Warna sing dipancarake:

    putih, abang, ijo, biru, kuning

    Kemasan:

    10 pcs/ctn

    Ukuran karton:

    53*42*26cm

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 13IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 15IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 17IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 19IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 21IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 23IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 25IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 27IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 29

    Kemasan& Pengiriman

     Packing: 15 pcs/karton 
    karton ukuran: 53*42*26 cm
    Bobot reged: 21kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa dawa selaras saben senar. jarak bisa disesuaikan kanggo sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

     

    Sertifikasi

    IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 31 

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

    IP65 lampu peri natal ruangan 12m 180leds italian dekoratif string lampu produsen | Wenda Deco 33 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect