loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 1
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 2
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 3
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 4
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 5
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 6
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 7
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 1
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 2
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 3
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 4
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 5
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 6
Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable 7

Led plastik filamen bohlam A60 IP44 Outdoor A19 antik filamen globe bohlam putih anget e27 dimmable

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kita bangga nyedhiyakake produk kualitas sing konsisten lan layanan sing bisa dipercaya sajrone pirang-pirang taun. Pengalaman sugih akumulasi lan kemampuan inovasi teknologi kuwat wis katahan WENDA ing ngarep pasar, lan Led plastik filament bohlam A60 IP44 Outdoor A19 Vintage filament globe bohlam anget putih e27 dimmable dikembangaké wis sampurna ditanggulangi titik pain saka industri lan pasar. Nggoleki jaman biyen, WENDA wis nindakake sing paling apik kanggo nggayuh tujuane ngladeni pelanggan kanthi produk lan layanan sing paling apik. Ing mangsa ngarep, kita bakal terus nambah kemampuan lan nganyarke teknologi kanggo nyedhiyakake produk sing luwih apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing saya tambah akeh.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-Y-059Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe Dasar:E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):180Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu LilinSertifikasi:ce
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:A60 led filament lamp e27 wadhahTipe Led:Filamen
    Warna bohlam:Cethadaya:1.2w/2w
    Gaya:A60Rating IP:IP44
    Garansi:2 taunEfikasi Luminous (lm/w):100

     

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-A60FB01

    Jeneng barang:

    A60 led filament lamp E27 wadhah putih anget 2700k 1.8w

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V/1.8W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 60*100mm

    Tipe Led:

    Filamen

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Dimmable:

    Dimmable utawa Ora-dimmable ok

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat Waterproof:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    10pcs / kothak njero, 100pcs / karton

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

    Cocokake Kabel E27

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 10 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn

    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

     

    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect