loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 1
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 2
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 3
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 4
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 5
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 6
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 7
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 1
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 2
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 3
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 4
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 5
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 6
Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb 7

Waterproof Led B22 Led Flashing Led Kanggo Outdoor Gunakake Strobe Bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA bisa nyedhiyakake layanan sing paling efisien lan Waterproof Led B22 Led Flashing Led For Outdoor Use Strobe Bulb kanthi kualitas paling dhuwur lan rega paling terjangkau. Kita bangga karo layanan pribadi lan efisien. WENDA bakal terus nganggo strategi pemasaran ilmiah lan maju kanggo fokus ing ekspansi pasar, mbentuk jaringan dodolan lengkap ing saindenging jagad. Menapa malih, kita bakal mbayar manungsa waé liyane kanggo kumpul talents, njupuk kawicaksanan inovatif lan competitive disaring kanggo pembangunan long-term perusahaan kita.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-SK062Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:B22
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-30 - 60Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDSuhu Warna (CCT):Putih Anget
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):80Jeneng produk:Lampu Bohlam Led sing sumunar

    Deskripsi Produk

     

    sumunar led lampu bohlam saben detik 

    lampu iku putih anget

    aplikasi dekorasi waterproofing ruangan

     

    Gambar rinci

     

    Produk sing gegandhengan

     pls klik gambar

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect