loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 1
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 2
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 3
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 4
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 5
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 6
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 7
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 1
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 2
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 3
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 4
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 5
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 6
WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb 7

WENDA - China warna-warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, outdoor led bulb light e14 led bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit diadegake, perusahaan kita wis fokus kanggo nyetel tim pangembangan teknologi sing tujuane ngembangake lan nganyarke teknologi kanthi efektif ngasilake lampu 0.5W 24V 220V tahan banyu ing China, lampu bohlam sing dipimpin njaba ruangan. Lan sabenere amarga saka titik sade inti cetha saka China warni 0.5W 24V 220V waterproof outdoor e14 led lamp, njaba ruangan mimpin lampu bohlam, ora mung ora produk duwe reputasi dhuwur antarane pelanggan, nanging uga ngidini produk kanggo duwe jurusan dhuwure saka karukunan antarane pelanggan. Ing mangsa ngarep, WENDA bakal nggunakake kawicaksanan bakat lan nganyari teknologi supaya bisa ngetutake tren, kanggo nggawe impen dadi perusahaan sing misuwur ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:WD-SK188Aplikasi:ruangan, Dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:pcTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220v/24v
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Tegangan:220VDaya Rated:0.5W
    Warna LED:MULTI WARNABahan:Plastik
    Garansi:2 taunSertifikat:CE ROHS

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng merek  WEDNA
    LED QTY  6 led 
    CCT 2700K——3000K
    Tegangan  24V, 220V
    daya  0.5W
    warna Putih, putih anget, biru, gree, abang, pink
    saiki 15mA
    Packing  50 pcs ing kantong plastik 
    MOQ 1000 pcs
    Pengiriman Dikirim ing 7 dina sawise pembayaran

    Produk sing gegandhengan

    (PS: KLIK GAMBAR)

     

    Panuku Umpan Balik

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect