loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 1
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 2
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 3
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 4
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 5
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 6
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 7
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 1
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 2
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 3
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 4
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 5
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 6
SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta 7

SMD lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA dianggep minangka manufaktur lan nyuplai lampu LED SMD E14 bohlam pepaya outdoor waterproof edison bohlam hiasan kanggo natal lan dekorasi pesta sing digawe nggunakake bahan kualitas sing paling dhuwur. Inovasi teknologi minangka alasan dhasar kanggo WENDA nggayuh pembangunan sing lestari. Peluncuran produk sing ngrampungake titik nyeri industri kanthi sampurna yaiku WENDA tansah netepi tujuan inovasi teknologi, lan produk sing mentas dikembangake kanthi sampurna ngrampungake titik nyeri sing wis suwe ing industri kasebut. Sawise diluncurake, dheweke wis digoleki kanthi antusias dening pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-AR45Aplikasi:lampu dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:Aluminium Alloy KabTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):AC 100-240V
    Fluks Luminous Lampu (lm):30Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):200000Suhu kerja (℃):-20 - 50
    Tipe:lampu e14, E14Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32
    Suhu Warna (CCT):Putih AngetEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):80
    warna:abangBahan:PC
    Sertifikat:CE ROHSWarna LED:Kabeh werna
    tembung kunci:lampu sorotGaransi:2 taun
    Sumber cahya LED:Epistar

    DIP lampu led E14 pepaya bohlam outdoor waterproof edison bohlam dekoratif kanggo natal lan dekorasi pesta

    Kemasan& Pengiriman

     

     

    Aplikasi 

     

    Deskripsi Produk

     

     

     

     

     

     

     

    Waca rincian liyane

    Jeneng merek WEDNA
    Item No WD-AR41
    LED QTY 6 led 
    CCT2700K——3000K
    Tegangan 14V, 24V, 220V
    daya 0.5W
    warnaPutih, putih anget, biru, gree, abang, pink
    saiki15mA
    Packing 25 pcs ing kantong plastik 
    MOQ1000 pcs
    PengirimanDikirim ing 7 dina sawise pembayaran
    Layanan Kita

      Lampirake Sertifikat

     
    Informasi Perusahaan

     

    Ing Pameran

      Waca perusahaan kita

     

      Waca kauntungan kita

     

     

     

    FAQ

     

    Kapan aku bisa njaluk rega?

    Kita biasane mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Utawa sampeyan bisa nambah Whats App: +86 17858933877 Aries Ye kanggo diskusi luwih

     

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

     

    Kepiye carane bisa mbayar biaya sampel?

    Sampeyan bisa mbayar liwat Paypal.

     

    Suwene aku bisa ngarepake njaluk sampel?

     Sawise pembayaran, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina. Yen kanthi TNT express, sampel bakal tekan sampeyan babagan 7 dina.

     

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Dawane lan papan lampu sabuk E27 nampa kustomisasi. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa nyekel mangsa dodolan.

     

     

    Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman! 

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect