loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 1
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 2
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 3
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 4
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 5
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 6
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 7
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 1
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 2
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 3
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 4
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 5
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 6
Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 7

Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nerapake teknologi ing proses manufaktur produk kasebut pancen migunani banget. Nampilake stabilitas lan daya tahan, Lampu sing dipimpin E14 warna-warni sing paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 cocog kanggo lapangan Lampu LED. Teknologi biasane diadopsi kanggo desain lan Manufaktur produk. Kanthi gati kanggo serviceability lan kepraktisan, E14 warni warni paling murah lampu abang kuning biru ijo 14v 24v E14 sing dipimpin lampu bisa umum katon ing lapangan (s) saka LED Bulbs. WENDA tansah netepi filosofi bisnis sing berorientasi pasar lan nganggep 'kejujuran & ketulusan' minangka prinsip perusahaan. Kita nyoba nggawe jaringan distribusi swara lan ngarahake nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-E14B01Aplikasi:Lampu dekorasi natal ing njaba
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Bahan Body Lampu:Plastik
    Tipe Dasar:E14/E27/B22CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):15
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Tipe:"lampu led e14 kab
    Sertifikasi:RoHS, ceSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:Orawarna:Biru, Abang, Kuning, Ungu, Bening, Ijo
    Layanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situsUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):50000Tipe Led:dip / 3 led
    jeneng produk:Patio Lampu Dekorasi Natal Bulds Led Lampu Bohlamjeneng item:"lampu led e14 14v kab
    ukuran:18*Warna Tem:w:2700-3000k
    Rating IP:IP44Dasar lampu:E27/B22/E14
    Efikasi Luminous (lm/w):40

    Presentasi produk

    Kanggo dekorasi lawang kita, kayata natal, taman, pesta, garland patio lan liya-liyane.

    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 8
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 10
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 12
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 14
    Deskripsi Produk
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 16
    Jeneng produk
    "lampu led e14 kab
    Bahan
    Plasitc
    Tegangan / Daya
    14V/0.3W, 24V/0.5W
    Ukuran
    18x48mm
    Jinis Lamp-house
    E14 adhedhasar kuningan utawa nikel
    Sumber Led
    DIP/3 led
    warna
    Bening, abang, biru, ijo, kuning, ungu
    Fungsi
    Waterproof IP44, Shock-proof
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci





    E14 Lampu Led Kab
    werna: ijo, kuning, ungu, bening, abang, biru
    kanthi basis saka kuningan
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 18
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 20





    E14 Lampu Led Kab
    werna: ijo, kuning, ungu, bening, abang, biru
    adhedhasar nikel






    Omah plastik
    kapenuhan lem nang wadhah lampu bohlam
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 22
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 24






    Sumber Led: DIP/3 led
    14V/0.3W
    24V/0.5W
    Ukuran: 18*48 MM






    Tes anti banyu: IP44
    Iku's luwih apik digunakake kanggo ruangan
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 26
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 28






    Kabel sing cocog:
    Kabel putih e14 soket string lampu 5m/20bulbs disambungake






    Kabel sing cocog:
    Kabel ireng e14 soket senar lampu 5m/20bulbs connectable
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 30
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 32






    Kabel sing cocog: Desain anyar
    Kabel ireng e14 soket senar lampu 5m/20bulbs connectable
    Packing&Pengiriman
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 34
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 36
    MOQ
    Packing
    Ukuran karton
    Bobot reged
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    1000 pcs
    100pcs / kothak, 1000pcs / ctn
    Ukuran 35x25x25cm
    10 kg
    Ningbo, Shanghai
    Miturut segara, udhara, express
    Sertifikat
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 38
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Lampu led E14 warna-warni paling murah abang kuning biru ijo 14v 24v E14 lampu led 40
    FAQ
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect