loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 1
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 2
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 3
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 4
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 5
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 6
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 7
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 1
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 2
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 3
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 4
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 5
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 6
WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp 7

WENDA - Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Dekoratif Bulbs Led Golf Bulbs E27 Lampu Pijar 05.LED Deco lamp

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wis liwat dina lan bengi sing ora kaetung, WENDA wis kasil ngembangake Ningbo Globe B22 2w Smd5050 G45 Led Pure White Decorative Bulbs Led Golf Bulbs E27 Incandescent Bulb. Iku mesthi bakal narik kawigaten wong ing macem-macem lapangan. Sukses terus produk kita wis dibangun ing rega konsisten lan competitive, workmanship kualitas, wektu respon cepet lan layanan customer pinunjul. Keahlian lan teknologi kita mbisakake solusi sing digawe khusus kanggo saben pelanggan.

    Garansi (Taun):1-TaunLayanan solusi lampu:Instalasi Proyek
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Tegangan:230Vdaya:1.5W
    dhasar:E27Kaca Shell:Cetha
    wangun:BabakBahan dhasar:alumunium
    Filamen:pindhowarna:PUTIH MURNI

    Deskripsi Produk

     

    Tegangan: 110V/230VAC 

    Watt:1.5W

    dipimpin lux: LM

    ukuran: 45*60 MM

    mimpin jumlah: 12LED

    suhu werna: 3000k, 4500k, 6500k

    ekuensi cahya: 80LM/W

    padhange: 150lm

     

     Kemasan& Pangiriman

    Rincian kemasan: 50 Pcs/Caton 65*45*32 Cm Xmas Dekorasi Plastik Tahan Air 24 V 230 V 1 W G45 LED Bola Lampu E27 B22 G45 Lampu LED
    Rincian Pangiriman: Dikirim ing 20 dina sawise pembayaran

     

     

     

    Produk sing gegandhengan 1

     

    Informasi perusahaan

     

    Aliran Produksi

     

    Sertifikasi

     

    Packing&pengiriman

     

    FAQ

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?
    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
    Q2. Apa babagan lead time?
    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka
    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan?
    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya
    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?
    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.
    Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo produk iki?
    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.
    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM kanggo produk iki?
    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.
    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk kita.
    Q8: Carane menehi hasil karo risak?
    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurangsaka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    produk utama

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect