loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 1
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 2
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 3
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 4
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 5
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 6
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 7
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 1
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 2
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 3
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 4
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 5
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 6
WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam 7

WENDA - Plastik anti banyu ruangan E14 RGB led bohlam 14v e14 led bohlam

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Minangka perusahaan sing didorong, WENDA wis ngembangake produk dhewe kanthi rutin, salah sijine yaiku WENDA. Iki minangka produk paling anyar lan mesthi bakal nggawa keuntungan kanggo para pelanggan. e14 led bulb Kita wis ana ing perdagangan sajrone pirang-pirang taun lan minangka bisnis sing mapan kanthi pengalaman lan keahlian sing akeh.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-E14B01Aplikasi:Lampu dekorasi natal ing njaba
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Bahan Body Lampu:Plastik
    Tipe dhasar:E14CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):15
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Tipe:Lampu Led E14 Kab
    Sertifikasi:RoHS, ceSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situs
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):50000
    Tipe Led:dip / 3 ledjeneng item:E14 14v led bohlam
    ukuran:18*48Rating IP:IP44
    Dasar lampu:E14Efikasi Luminous (lm/w):40

    Presentasi produk

    Kanggo dekorasi lawang kita, kayata natal, taman, pesta, garland patio lan liya-liyane.

    Deskripsi Produk
    Jeneng produk
    Lampu led E14 RGB
    Bahan
    Plasitc
    Tegangan / Daya
    14V/0.3W,
    Ukuran
    18x48mm
    Jinis Lamp-house
    E14 adhedhasar kuningan utawa nikel
    Sumber Led
    DIP/3 led
    warna
    Biru, ijo, kuning, abang, ungu, putih
    Fungsi
    Waterproof IP44, Shock-proof
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci





    Lampu led E14 RGB
    Sumber Led: DIP/3 led
    14V/0.3W
    Ukuran: 18*48 MM

    kanthi basis saka kuningan





    Omah plastik
    kapenuhan lem nang wadhah lampu bohlam




    E14 lampholder dening tutup nikel




    E14 lampholder dening tutup kuningan




    Putih kadhemen




    Ijo





    biru





    abang




    kuning




    wungu





    Biru cahya






    Kabel sing cocog: Desain anyar
    Kabel ireng e14 soket senar lampu 5m/20bulbs connectable
    Packing&Pengiriman
    MOQ Packing Ukuran karton Bobot reged Pelabuhan loading cara pengiriman 1000 pcs 100pcs / kothak, 1000pcs / ctn Ukuran 35x25x25cm 10 kg Ningbo, Shanghai Miturut segara, udhara, express Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional. FAQ
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect