loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 1
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 2
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 3
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 4
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 5
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 6
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 7
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 1
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 2
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 3
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 4
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 5
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 6
E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen 7

E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis fokus ing ngembangaken produk ajeg, kang WENDA paling anyar. Iki minangka seri paling anyar saka perusahaan kita lan samesthine bakal kaget sampeyan. Panggunaan teknologi nyumbang kanggo Manufaktur sampurna saka WENDA.E27 B22 hiasan 24v 240v adat filament bohlam 2W G45 plastik festoon bohlam filamen digunakake digunakake ing lapangan (s) saka LED Bohlam lan kaya. WENDA tanpa henti ngupayakake inovasi lan owah-owahan, ngarep-arep bisa mimpin pangembangan industri lan nambah produk lan layanan kanthi cara sing unik. Kita setya dadi salah sawijining perusahaan paling apik ing pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45FB05Aplikasi:dekorasi pesta pesta patio taman ruangan
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27/B22//E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):180Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu Filament G45 KabSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:G45 plastik led filament lamp dimmable e27 wadhahTipe Led:Filamen
    Warna bohlam:Cethadaya:1,8w
    Gaya:G45Rating IP:IP44
    Garansi:2 taunSuhu warna:2700k

    E27 B22 dekoratif 24 v 240 v bohlam filamen kustom 2 W G45 plastik festoon bohlam filamen

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45FB05

    Jeneng barang:

    G45 plastik bohlam filamen dimmable 

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    230V/2w

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E14/E27/B22

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    Filamen

    Warna sing dipancarake:

    Biru, Abang, Ijo, Warm white, Cold white

    Dimmable:

    ya wis

    CRI (Ra>):

    80

    Wektu kerja:

    30000Jam

    Garansi:

    2 taun

    MOQ:

    5000 pcs

    Kemasan:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Aplikasi

     

    Gambar rinci
     
     
     

     

    Gegandhengan E27 Lamps

     

    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Kemasan& Pangiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn

    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect