loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 1
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 2
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 3
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 4
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 5
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 6
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 7
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 1
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 2
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 3
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 4
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 5
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 6
Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led 7

Tahan air IP65 G45 1W B22 230v warna-warni lampu dekoratif warna, bola lampu led berwarna e27, bohlam led

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA rawuh ing dina iki kanthi kabar apik yen kita wis sukses ngembangake WENDA. Iki minangka produk anyar sing digawe kanthi teknologi canggih. Liwat aplikasi teknologi, WENDA wis nguwasani cara sing paling efisien lan ngirit tenaga kerja kanggo ngasilake produk kasebut. Lampu warna dekoratif IP65 G45 1W B22 230v anti banyu, bolam lampu sing dipimpin warna e27, bohlam sing dipimpin ora mung digawe kanggo narik perhatian wong, nanging uga menehi kepenak lan mupangat. Dirancang dening desainer kreatif, WENDA nampilake gaya estetika. Kajaba iku, iki ditondoi kanthi apik amarga bahan mentah berkualitas tinggi sing diadopsi lan teknologi canggih.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B02Aplikasi:Lampu dekorasi natal ing njaba
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14/E27/B22
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Bohlam plastik G45Sertifikasi:RoHS, ce
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:G45 globe SMD bolam warna-warniWarna bohlam:abang, biru, ijo, kuning, susu, oranye, jambon
    Tipe Led:SMD2835ukuran:Dhiameter 45 * 70 mm
    Warna Tem:w:2700-3000kRating IP:IP44
    Garansi:2 tauncDasar lampu:E27/B22/E14.
    jeneng produk:Plastik Globe China Factory B22 Bulb Lamp E27 Led Light WaterproofEfikasi Luminous (lm/w):40

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

      

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B02

    Jeneng barang:

    G45 bolam globe warna-warni

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V/1W

    Warna Bulb:

    Abang, Ijo, Biru, Kuning, Susu, Bening

    dhasar:

    E14 E27 B22

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Abang, Ijo, Biru, Kuning, Warm white, Cold white

    Warna Tem:

    Warm white (2700-3000k), putih (5000-6500k)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).

    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

    Related Lampu Led

     

    Panuku Umpan Balik
    Kemasan& Pengiriman

    Packaging: 25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

              ukuran karton lan bobot: 52*26*40cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara

             dening udhara

             dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

    Produk Utama
    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect