loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 1
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 2
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 3
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 4
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 5
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 6
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 7
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 1
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 2
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 3
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 4
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 5
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 6
WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led 7

WENDA - Tinggi ringan 230V 1W 2W 3W SMD lampu led putih hangat luar ruangan taman pesta lampu hias lampu led E27 B22 g45 bohlam led

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Sawise pirang-pirang wulan karya pembangunan sing nesu nanging migunani, WENDA wis sukses banget kanggo ngleksanani Dhuwur entheng 230V 1W 2W 3W SMD sing dipimpin bohlam lampu hias pesta taman ruangan putih sing anget E27 B22. Prodhuk diwenehake karo macem-macem fitur lan macem-macem aplikasi. Iki dirancang kanthi teliti kanggo tundhuk karo standar industri. Ing mangsa ngarep, WENDA bakal terus nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan, lan terus fokus ing inovasi teknologi, setya mbangun sistem produk sing lengkap, kanggo nyedhiyakake produk sing luwih akeh kanggo para pelanggan.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B05Aplikasi:lampu dekorasi natal outdoor
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27/B22
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-60Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu globe G45 KabSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber Daya:AC DCSumber cahya:LED
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitjeneng item:G45 Globe SMD 8leds bohlam putih anget
    Tipe Led:SMD2835Warna bohlam:Cangkang bening
    daya:3wRating IP:IP44
    Garansi:2 taunukuran:Dhiameter 45 * 70 mm
    Jumlah LED:24 led

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B05

    Jeneng barang:

    G45 globe led bohlam smd 24led

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    230V/2w

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27/B22

    Ukuran Bulb:

    Dhiameter 45 * 70 mm

    Tipe Led:

    SMD2835/24 led 

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget, putih dingin

    Suhu warna:

    putih anget: 2700-3000k, putih dingin: 6000-6500k

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    25pcs / kothak, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44). 
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

    Kabel cocog

    Panuku Umpan Balik

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect