loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 1
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 2
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 3
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 4
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 5
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 6
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 7
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 1
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 2
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 3
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 4
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 5
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 6
WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light 7

WENDA - High QualityEU/AU/UK plug Outstanding G45 Led Light Bulb Outdoor Festoon String Lights G45 Garland String Light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Aplikasi teknologi nduweni peran penting ing proses pangembangan lan manufaktur produk. Digunakake kanthi akeh ing adegan aplikasi lampu Liburan Liyane, produk kasebut wis entuk popularitas. Produk kasebut dianugerahi kinerja sing stabil lan multi-fungsi. Utamane digunakake ing lapangan aplikasi cahya Liburan Liyane. Ngandelake produk sing apik lan strategi pemasaran sing wicaksana, WENDA yakin manawa kita bakal entuk pangsa pasar gedhe ing mangsa ngarep lan uga entuk manfaat kanggo para pemangku kepentingan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Lampu sabuk LED Festoon
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:5m,10mJeneng Liburan:Natal
    Gaya:Lampu stringLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Tegangan:220VDaya Rated:6W

    Deskripsi Produk

     

    Bahan: kabel karet.

     

    Lampu Led String (lampu sabuk, lampu natal, lampu Natal)

    led String ligh kanggo G45 LED Globe bulbst:  
    Tegangan: 230 V  
    Wangun: LED bundar lampu string. saben bohlam karo 3led nang (R/G/B)  

    lampu sabuk led festoon

    G50 LED Bohlam saka Led String Light:

     

    Ukuran: 50M string.10led bulbs  lampu sabuk led festoon

    Tegangan Kerja: 230V Safety kanggo panggunaan. 
    Daya Output: 6W 
    Mode ganti warna: R-G-B-RG-GB-RB-RGB- 
    G50 njaba Lampu string LED

    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect