loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 1
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 2
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 3
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 4
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 5
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 6
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 7
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 1
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 2
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 3
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 4
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 5
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 6
WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar 7

WENDA - Lampu led Natal teras luar ruangan lampu led string RGB lampu string luar ruangan 2021 Produk anyar

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Minangka salah sawijining produk sing paling populer, lampu Natal sing dipimpin teras ruangan sing dipimpin lampu senar RGB lampu senar ruangan menang nambah popularitas. Beda karo produk liyane, Natal sing dipimpin lampu teras ruangan sing dipimpin lampu senar RGB lampu senar ruangan ruangan pancen ngrampungake titik nyeri para pelanggan, saengga sawise diluncurake ing pasar, dheweke entuk akeh umpan balik sing apik. Desain minangka aspek sing paling mencolok saka WENDA. Desaine asale saka desainer kita sing sensitif karo fashion lan ngerti kabutuhan komersial pasar kanthi apik. Uga, WENDA digawe saka bahan mentah sing dipilih kanthi apik.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-30 nganti 60dawa:5m,10m
    Jeneng Liburan:NatalLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Tegangan:220V--240VSertifikat:CE ROHS
    Warna LED:RGB.warna-warniBahan:karet
    Aplikasi:Dekorasi njaba

     

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

     

    Item No:

    SZ-G45W06

     

    Jeneng barang:

    G45 globe RGB dipimpin lampu string

     

    Bahan:

    Kabel karet

     

    Warna Kabel:

    Ireng, Putih

     

    Plug:

    Cocokake plug dawane 1,5m

     

    Tegangan/Daya:

    AC 220-240V / 7w

     

    dawa:

    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam

     

    Jarak:

    50 cm

     

    Tipe Bohlam Led:

    G45 plastik globe led bohlam

     

    Warna sing dipancarake:

    abang, ijo, biru, kuning, jambon, biru muda, putih dingin, maneka warna

     

    Fungsi:

    Disambungake, Waterproof IP44

     

    Garansi:

    1-2 Taun

     

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

     

    MOQ:

    100 pcs

     

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

     

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat anti banyu lan kualitas.
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Asia etc.

     
     
    Gambar rinci

     

     

     Lampu Festoon sing gegandhengan

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect