loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 1
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 2
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 3
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 4
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 5
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 6
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 7
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 1
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 2
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 3
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 4
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 5
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 6
Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air 7

Kabel bundar kustom 2x1.0mm2 lampu festoon outdoor lampu tali tahan air

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nggunakake teknologi sing canggih lan cara paling anyar, WENDA wis ngembangake kabel bunder khusus 2x1.0mm2 lampu festoon ruangan lampu senar anti banyu. Iku ing sale wiwit saiki lan kita welcome pitakonan Panjenengan. teknologi modern inovasi liya diadopsi kanggo Manufaktur sampurna saka Custom babak kabel 2x1.0mm2 lampu festoon ruangan lampu senar anti banyu. Supaya adoh, wilayah aplikasi produk wis ditambahi kanggo cahya Holiday Liyane. Spesifikasi saka Custom round cable 2x1.0mm2 outdoor festoon lights waterproof string lights bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP65Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-90Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25-45
    dawa:10mJeneng Liburan:Natal
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situs
    jeneng item:Lampu senar sabuk bunder ireng E27Bahan:Kabel karet
    Warna kabel:irengSoket qty:10m / 20pcs
    Dasar soket:E27Ukuran kabel:H05RN-F 2 * 1,0mm2 karo 1,5m EU / AU-plug
    Jarak:50 cmCathetan:Bisa disambungake
    jeneng produk:Dekorasi Sabuk Outdoor Chain Festoon B22 E27 Commercial String Light

    Kabel bundar khusus 2x1.0mm2 tali festoon tahan air e27 karet outdoor ringan 10m

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-RW01

    Jeneng barang:

    Lampu senar sabuk bunder E27

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna Kabel:

    ireng

    Ukuran Kabel:

    H05RN-F 2*1.0mm2 (karo 1.5m  eu/au-plug)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    10m / 10 kaos kaki

    Jarak:

    100 cm

    Soket:

    E27

    Tipe Led:

    kabeh werna kasedhiya

    Disambungake:

    disambungake 100sets

    Packaging:

    10 set/ctn

    Ukuran karton:

    48*38*40cm/ctn

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     

     

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Sertifikasi

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    Kothak warna / kothak kado 
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
    * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex
    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect