loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 5

Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Customized extendable outdoor festoon lights manufacturers From China | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    10 yuta pesenan saka negara manca.
    02
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    03
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    WENDA tansah njunjung prinsip 'kauntungan pelengkap, entuk manfaat lan menang-menang', lan wis nggawe hubungan koperasi jangka panjang karo akeh perusahaan domestik lan manca sing kondhang. Lampu Sabuk kabel datar Nggoleki masa depan, Penjualan Langsung Pabrik Lampu Liburan E27 Socket Festoon Belt Light Lighting lan Desain Sirkuit Kotak Putih Waterproof Adjustable bakal terus ngetutake rute inovasi independen, lan terus ngenalake bakat teknologi tinggi minangka dhukungan intelektual, lan usaha kanggo nggayuh tujuan dadi perusahaan kelas donya.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:KYE27-013
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220-240
    Fluks Luminous Lampu (lm):15-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:10MJeneng Liburan:Halloween
    Gaya:1Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Tegangan:220VDaya Rated:15W
    Bahan:PlastikJeneng produk:E27 Lampu sabuk
    warna:irengukuran:1000 MM
    Jumlah LED:20 ledFitur:Waterproof Adjustable
    Packing:Kothak Putihdaya:Euope Plug
    Efikasi Luminous (lm/w):55


     

     

    Deskripsi Produk

     

    DProdusen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 9Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 11Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 13Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 15etial:

     

    Aplikasi:

    Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 17Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 19Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 21

    sertifikat:

    Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 23Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 25

    Pabrik:

     

    Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 27Produsen lampu festoon ruangan sing bisa diperpanjang saka China | Wenda Deco 29

    Informasi Perusahaan

     

    --------------------------------- Profil Perusahaan -------------- ------------

      Perusahaan kita melu riset peralatan lampu LED, desain, produksi, perdagangan manca lan tuku. We utamané gawé E27 belt light, garland string light, Globe string light, festoon belt light, karet string light, E14 LED Lamp, led pepaya light, led mini lamp, LED Globe lamp, Led Kulkas lampu, led table lamp, led street light, led banjir lampu, lampu Kolam LED, lampu sorot LED, lampu panel LED, lampu downlight LED, lampu tabung LED, lsp. 

     

    Layanan Kita

     

    1.Napa milih kita?

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

    2 * Babagan Sampel

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

     

    Kepiye carane bisa mbayar biaya sampel?

    Sampeyan bisa mbayar liwat Paypal.

     

    Suwene aku bisa ngarepake njaluk sampel?

     Sawise pembayaran, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina. Yen kanthi TNT express, sampel bakal tekan sampeyan babagan 7 dina.

     

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Dawane lan papan lampu sabuk E27 nampa kustomisasi. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

     

    3 * Wektu Pangiriman:

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa nyekel mangsa dodolan.

     

     

    4 * Syarat Pembayaran:

    1) L/C, TT,  serikat barat,Paypal.

    2) T / T, 30% prepayment, imbangan payed sadurunge pangiriman. L / C uga ditampa.

     

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    5 * Packing:

    1pcs ing kothak lan 500pcs ing karton .Produk beda karo nomer paket beda.

     

    6 * Rincian Pangiriman:

    1).Produk bakal dikirim metu sakcepete sawise konfirmasi pembayaran.

    2) Kita asring ngirim produk kanthi TNT, DHL, EMS, UPS. butuh wektu cendhak, mbok menawa 3-5 dina, yen sampeyan duwe panjalukan, aja ragu-ragu marang kita.

    3) Kanggo pesenan jumlah gedhe dening segara (LCL / FCL).

     

    We are looking nerusake kanggo priksaan awal! Muga-muga bisa

    netepake hubungan bisnis kanthi dhasar keuntungan lan prinsip kesetaraan. Sugeng rawuh kanggo kerjasama jangka panjang.

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect