loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 1
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 2
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 3
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 4
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 5
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 6
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 7
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 1
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 2
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 3
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 4
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 5
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 6
WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb 7

WENDA - IP44 Outdoor 230v led bulb G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hias 1W LED Bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Sawise pirang-pirang wulan kerja pangembangan sing murka nanging migunani, WENDA wis sukses banget kanggo nglakokake IP44 Outdoor 230v led bohlam G45 plastik tahan pecah E27 bohlam lampu hiasan 1W. Prodhuk diwenehake karo macem-macem fitur lan macem-macem aplikasi. Supaya njamin IP44 Outdoor 230v dipimpin bohlam G45 plastik shatterproof E27 lampu hiasan 1W kinerja, teknologi diadopsi teknis migunani lan layak. Gumantung saka sifate, produk kasebut akeh digunakake ing lapangan Lampu LED. Staff kita saged wis pengabdian kanggo dandan lan nginggilaken teknologi. Ing Lampu LED, produk iki digunakake digunakake.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B01 RTSAplikasi:Lampu dekorasi ruangan
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Bahan Body Lampu:Plastik
    Tipe dhasar:E27CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):50
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber Daya:AC DCSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    Jeneng barang:Lampu bohlam E27 G45 6 ledTipe Led:DIP/6 led
    dhasar:E27Warna Led / limang warna:putih anget
    Suhu Warna:w:2700-3000KWarna bohlam:cetha
    Garansi:2 taundaya:1w

     

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B01 RTS

    Jeneng barang:

    E27 bohlam 6led lampu G45

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    230V/1W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27 

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    DIP/6 Led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Lumen:

    40 Lum

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat Waterproof:

    IP44

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

     

     

    Cocokake E27 Kabel 

     


     

    Kemasan& Pangiriman

    Packaging: 25 pcs/kotak batin, 250 pcs/karton/52*26*40 cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara utawa udhara, dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Sertifikasi

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect