loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 1
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 2
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 3
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 4
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 5
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 6
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 7
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 1
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 2
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 3
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 4
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 5
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 6
CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna 7

CE cepet pangiriman filamen hiasan natal njaba desain bohlam warna

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Antarane kategori produk WENDA, CE cepet pangiriman njaba ruangan filamen hiasan natal desain bohlam werna utamané disenengi dening pelanggan. CE cepet pangiriman filamen hiasan Natal ruangan mimpin desain bohlam werna bisa bantuan perusahaan ngadeg metu ing lingkungan fiercely competitive lan dadi pimpinan industri ing siji tiba swoop. WENDA wis darmabakti kanggo desain, R&D, manufaktur, lan nganyari WENDA. Muga-muga bisa gawe marem para pelanggan saka macem-macem lapangan, negara, lan wilayah kanthi menehi produk lan layanan profesional sing berkualitas. Yen sampeyan duwe pitakonan utawa masalah, hubungi kita sawayah-wayah liwat informasi kontak sing kadhaptar ing situs web kita.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-E14B01Aplikasi:Lampu dekorasi Natal
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):75Tegangan Input (V):24v
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu LilinSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:E14T18 pepaya multicolor bohlamTipe Led:DIP/3 led
    ukuran:18*48 mmWarna bohlam:bening, abang, biru, ijo, kuning, ungu
    Tegangan output:14v/24vDaya Output:0.18w/0.5w
    Suhu Warna:w:2700-3000k, cw:6000-6500kjeneng produk:Plastik E14 Easter Day multicolor Led Festoon Bulb
    Efikasi Luminous (lm/w):15

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14B01

    Jeneng barang:

    E14 T18 dipimpin bolam warna-warni

    Bahan:

    Plastik + Aluminium

    Tegangan Output/Daya:

    14V/0.18W, 24V/0.5W

    Warna Bulb:

    Bening, Abang, Biru, Kuning, Ijo, Ungu

    dhasar:

    E14

    Ukuran Bulb:

    18*48 mm

    Tipe Led:

    DIP/3 led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget, Putih Dingin, Abang, Biru, Ijo, Kuning, Ungu

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25 pcs/polybag, 100 pcs/kotak batin, 1000 pcs/karton

    Ukuran karton:

    35*25*25cm (0.022cbm/ctn)

    Bobot reged:

    8,8 kg/ctn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

    Kabel Holder E14 Kab

     

    Lampu E14 sing gegandhengan

     

     

    PRODUK UTAMA

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect