loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 1
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 2
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 3
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 4
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 5
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 6
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 7
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 1
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 2
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 3
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 4
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 5
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 6
Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak 7

Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30 cm Jarak

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nalika WENDA kanthi sadar nindakake latihan personel lan inovasi teknologi, uga terus-terusan nguatake komunikasi lan ijol-ijolan eksternal kanggo nambah daya saing dhewe. Pabrik Ip65 Belt E27 Led Solar Marquee String E26 Socket Outdoor Festoon Light 30cm Spacing kasedhiya ing macem-macem spesifikasi. Kanggo nggawe kita terus berkembang ing dasawarsa sabanjure lan sabanjure, kita kudu fokus kanggo ningkatake kemampuan teknologi lan ngumpulake luwih akeh bakat ing industri. Kanthi upaya lengkap, WENDA percaya yen kita bakal tetep ndhisiki pesaing liyane ing mangsa ngarep.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:ip65Tegangan Input (V):230v
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:10mJeneng Liburan:Natal
    Gaya:lampu sabukLayanan solusi lampu:Instalasi Proyek
    Tegangan:220VDaya Rated:15W

    Deskripsi Produk

     

    Produk paling laris ing Led bistro lampu retro lampu dekorasi pesta kafe ruangan lampu sabuk e27

     

    Item No  SL-LBL-1
    Merk jeneng  wenda 
    Tegangan  220V-240V
    Tetembungane  ora disambungake 
    Ukuran kabel  2 * 1.5mm * 2
    IP  IP44
    Sertifikat  CE, ROHS, VDE
    Panggonan  40cm bisa milih 
    wadhah lampu  E27 bisa milih 
    MOQ 200 pcs

    Aliran Produksi

     

    Packing&pengiriman

     

    Informasi perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?
    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
    Q2. Apa babagan lead time?
    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka
    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan?
    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya
    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?
    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.
    Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo produk iki?
    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.
    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM kanggo produk iki?
    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.
    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk kita.
    Q8: Carane menehi hasil karo risak?
    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurangsaka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect