loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 1
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 2
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 3
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 4
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 5
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 6
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 7
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 1
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 2
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 3
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 4
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 5
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 6
Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 7

Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    2. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Best white cable e27 string light for Christmas Festoon Lighting 100m Company - Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    10 yuta pesenan saka negara manca.
    02
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    03
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    WENDA isih ngelingi wektu nalika kita sukses ngembangake produk anyar - white cable e27 string light for Christmas Festoon Lighting 100m. Produk pancen anyar lan ana sing beda. Wis dibuktekake manawa teknologi dhuwur bisa nyumbang kanggo proses manufaktur kanthi efisiensi dhuwur. Ing lapangan lampu Natal, lampu senar kabel e27 putih kanggo Lampu Natal Festoon 100m ditampa kanthi akeh pangguna. WENDA kebak semangat kanggo apa sing kita lakoni saiki. Dipupuk dening budaya persatuan lan integritas perusahaan, saben karyawan optimistis lan terus golek cara sing luwih apik kanggo ngasilake produk kasebut. Visi kita yaiku nggawe keuntungan kanggo mitra lan pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:KYE27-045
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):5Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):1000000hSuhu kerja (℃):20-50
    dawa:5MJeneng Liburan:Halloween
    Gaya:1Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Tegangan:220VDaya Rated:15W
    Aplikasi:Dekorasi njabaBahan:Plastik
    Jeneng produk:E27 Lampu sabukwarna:putih
    ukuran:5MJumlah LED:10 led
    Fitur:Waterproof Adjustabledaya:Euope Plug


     

    Deskripsi Produk

     

    Detial:

    Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 11Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 13Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 15Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 17Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 19Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 21

    Aplikasi:

    Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 23Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 25Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 27

    sertifikat:

    Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 29Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 31

    Pabrik:

     

    Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 33Lampu senar kabel e27 putih paling apik kanggo Perusahaan Lampu Natal Festoon 100m - Wenda Deco 35

    Informasi Perusahaan

     

    --------------------------------- Profil Perusahaan -------------- ------------

      Perusahaan kita melu riset peralatan lampu LED, desain, produksi, perdagangan manca lan tuku. We utamané gawé E27 belt light, garland string light, Globe string light, festoon belt light, karet string light, E14 LED Lamp, led pepaya light, led mini lamp, LED Globe lamp, Led Kulkas lampu, led table lamp, led street light, led banjir lampu, lampu Kolam LED, lampu sorot LED, lampu panel LED, lampu downlight LED, lampu tabung LED, lsp. 

     

    Layanan Kita

     

    1.Napa milih kita?

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

    2 * Babagan Sampel

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

     

    Kepiye carane bisa mbayar biaya sampel?

    Sampeyan bisa mbayar liwat Paypal.

     

    Suwene aku bisa ngarepake njaluk sampel?

     Sawise pembayaran, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina. Yen kanthi TNT express, sampel bakal tekan sampeyan babagan 7 dina.

     

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Dawane lan papan lampu sabuk E27 nampa kustomisasi. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

     

    3 * Wektu Pangiriman:

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa nyekel mangsa dodolan.

     

     

    4 * Syarat Pembayaran:

    1) L/C, TT,  serikat barat,Paypal.

    2) T / T, 30% prepayment, imbangan payed sadurunge pangiriman. L / C uga ditampa.

     

     

    Kemasan& Pangiriman

     

    5 * Packing:

    1pcs ing kothak lan 500pcs ing karton .Produk beda karo nomer paket beda.

     

    6 * Rincian Pangiriman:

    1).Produk bakal dikirim metu sakcepete sawise konfirmasi pembayaran.

    2) Kita asring ngirim produk kanthi TNT, DHL, EMS, UPS. butuh wektu cendhak, mbok menawa 3-5 dina, yen sampeyan duwe panjalukan, aja ragu-ragu marang kita.

    3) Kanggo pesenan jumlah gedhe dening segara (LCL / FCL).

     

    We are looking nerusake kanggo priksaan awal! Muga-muga bisa

    netepake hubungan bisnis kanthi dhasar keuntungan lan prinsip kesetaraan. Sugeng rawuh kanggo kerjasama jangka panjang.

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect