loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Fitur sing diwenehake dening ndadekake digunakake digunakake ing macem-macem kahanan.
    Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    2. Apa sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Nalika WENDA terus berkembang, kita nandur modal akeh ing pangembangan produk saben taun supaya kita tetep kompetitif ing industri kasebut. Taun iki, kita wis kasil nggarap Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED. Lampu Natal WENDA kebak semangat kanggo apa sing kita lakoni saiki. Dipupuk dening budaya persatuan lan integritas perusahaan, saben karyawan optimistis lan terus golek cara sing luwih apik kanggo ngasilake produk kasebut. Visi kita yaiku nggawe keuntungan kanggo mitra lan pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:5m
    Jeneng Liburan:NatalLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Sertifikat:CE ROHSAplikasi:Dekorasi ruangan, taman, pesta, wedding
    jinis:e14Daya Rated:3,5w
    voltase input:220vtegangan output:24v
    dawa:5m 20 soketBahan:karet, tembaga, plastik
    IP:IP44Garansi:2 taun


    Deskripsi Produk

     

    Jeneng merek:wenda
    jeneng item:Lampu senar sing dipimpin E14 (ora kalebu bohlam)
    materikawat karet
    werna kawatireng
    ukuran kawat3 kabel saka H03RN-F 1*0.5mm2 lan 1.5m plug kabel karet saka H05RN-F 2*1.0mm2
    voltase input220v
    voltase output24v
    daya3,5w
    dawa5m
    kualitas dipimpin20 pcs
    kadohan25 mm
    SertifikasiCE, ROHS

     

    Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 9Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 11Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 13Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 15Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 17Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 19Kualitas Lampu Luar Ruangan Natal 3m Lampu String Tirai LED Mini E14 Lampu Sabuk Produsen | Wenda Deco 21

    Produk sing gegandhengan

     

      

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect