loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 5

Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    02
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    03
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon khusus

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Teknologi canggih sing dikenalake lan dianyari kanggo produksi produk sing luwih efisien lan stabil. Fungsine sampurna ing skenario aplikasi cahya Liburan Liyane. Dirancang dening perancang profesional, E27 B22 Belt 100 Holder 100m Pvc Belt Festoon Lighting E27 / b22 Light Commercial Grade Led String Lights atraktif ing tampilan. Kanggo njaga awake dhewe luwih dhisik tinimbang pesaing liyane, kita bakal ngupayakake supaya bisa nambah R&D kekuatan lan kemampuan teknologi. WENDA ngarep-arep yen ing sawijining dina kita bakal ngembangake produk sing luwih apik tanpa ngandelake teknologi wong liya.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:KYE27-010
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:5M
    Jeneng Liburan:HalloweenGaya:1
    Tegangan:220VDaya Rated:15W
    Bahan:PlastikJeneng produk:E27 Lampu sabuk
    warna:putihukuran:1000 MM
    Jumlah LED:20 ledFitur:Waterproof Adjustable
    Packing:Kothak Putihdaya:Euope Plug


     

    Deskripsi Produk

     

    Detial:

    Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 9Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 11Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 13Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 15Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 17

    Aplikasi:

    Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 19Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 21Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 23

    sertifikat:

    Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 25Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 27

    Pabrik:

     

    Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 29Kualitas E27 B22 lampholder 100m Festoon Lighting Produsen | Wenda Deco 31

    Informasi Perusahaan

     

    --------------------------------- Profil Perusahaan -------------- ------------

      Perusahaan kita melu riset peralatan lampu LED, desain, produksi, perdagangan manca lan tuku. We utamané gawé E27 belt light, garland string light, Globe string light, festoon belt light, karet string light, E14 LED Lamp, led pepaya light, led mini lamp, LED Globe lamp, Led Kulkas lampu, led table lamp, led street light, led banjir lampu, lampu Kolam LED, lampu sorot LED, lampu panel LED, lampu downlight LED, lampu tabung LED, lsp. 

     

    Layanan Kita

     

    1.Napa milih kita?

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

    2 * Babagan Sampel

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

     

    Kepiye carane bisa mbayar biaya sampel?

    Sampeyan bisa mbayar liwat Paypal.

     

    Suwene aku bisa ngarepake njaluk sampel?

     Sawise pembayaran, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina. Yen kanthi TNT express, sampel bakal tekan sampeyan babagan 7 dina.

     

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Dawane lan papan lampu sabuk E27 nampa kustomisasi. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

     

    3 * Wektu Pangiriman:

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa nyekel mangsa dodolan.

     

     

    4 * Syarat Pembayaran:

    1) L/C, TT,  serikat barat,Paypal.

    2) T / T, 30% prepayment, imbangan payed sadurunge pangiriman. L / C uga ditampa.

     

     

    Kemasan& Pangiriman

     

    5 * Packing:

    1pcs ing kothak lan 500pcs ing karton .Produk beda karo nomer paket beda.

     

    6 * Rincian Pangiriman:

    1).Produk bakal dikirim metu sakcepete sawise konfirmasi pembayaran.

    2) Kita asring ngirim produk kanthi TNT, DHL, EMS, UPS. butuh wektu cendhak, mbok menawa 3-5 dina, yen sampeyan duwe panjalukan, aja ragu-ragu marang kita.

    3) Kanggo pesenan jumlah gedhe dening segara (LCL / FCL).

     

    We are looking nerusake kanggo priksaan awal! Muga-muga bisa

    netepake hubungan bisnis kanthi dhasar keuntungan lan prinsip kesetaraan. Sugeng rawuh kanggo kerjasama jangka panjang.

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect