loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    2. Apa sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2,10 yuta pesenan saka negara manca.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality Connectable 10m 20m round led patio lights waterproof outdoor lighting e27 Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 9

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 10

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 11

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 12

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    WENDA wis nglumpukake pengalaman pirang-pirang taun. We Pabrik ing macem-macem werna lan gaya. Digunakake ing lampu Liburan Liyane, Disambungake 10m 20m kabel bunder festoon sabuk lampu mimpin Patio lampu lampu ruangan anti banyu e27 nduweni prospek aplikasi janjeni.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):30Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:5m, 10m, 20mJeneng Liburan:Natal, Halloween, Pernikahan, Pesta
    Gaya:lampu sabukLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:E27 Strip lampu garis bunder ireng tembaga 5mBahan:Kabel karet
    Warna kawat:Kabel irengDudukan lampu:E27 Tembaga
    bolam:10 bolamJarak lampholder:50 cm
    daya:Max 15w kanggo saben soketEfikasi Luminous (lm/w):40


    Kabel bundar komersial e27 soket dipimpin lampu festoon outdoor waterproof 20m e27 festoon lights

    Aplikasi

     Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 15Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 17

    Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 19

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-RW02

    Jeneng barang:

    E27 soket tembaga bundar sabuk string lampu 5m 10Soket (ora kalebu bohlam)

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna Kabel:

    Ireng, putih, ijo

    Ukuran Kabel:

    H05RN-F 2*1.0mm2 (karo plug 1.5m)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    10m / 10 Soket

    Jarak:

    50 cm

    Soket:

    Soket E27 Kab

    Tipe Led:

    kabeh werna kasedhiya

    Disambungake:

    bisa disambungake

    Packaging:

    10 set/ctn

    Ukuran karton:

    48*38*40cm/ctn

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100pcs

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 21Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 23Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 25Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 27Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 29Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 31Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 33Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 35

    Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 37

    Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 39

     

    Sertifikasi

    Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 41 

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 10 pcs/karton
    karton ukuran: 48*38*40 cm
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai


    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    Kualitas Disambungake 10m 20m bunder dipimpin lampu teras anti banyu lampu ruangan e27 Produsen | Wenda Deco 43

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect