loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 1
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 2
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 3
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 4
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 5
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 6
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 7
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 1
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 2
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 3
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 4
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 5
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 6
Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 7

Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 9

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 10

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 11

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 12

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Sertifikasi lan Paten

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 13
    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 14

    WENDA gumantung ing taun pembangunan, iku cetha mangertos kabutuhan pangguna lan TCTerms pain saka industri, lan gumantung ing Kapabilitas technical kuwat kanggo berkembang kualitas dhuwur E27 B22 fleksibel tahan banyu 50m 100m konektor kabel flat fleksibel sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna. lan ngatasi TCTerms pain saka industri. Sawise E27 B22 fleksibel tahan banyu 50m 100m konektor kabel flat fleksibel diluncurake menyang pasar, kita wis entuk akeh dhukungan lan pujian. Umume pelanggan mikir manawa produk kaya iki cocog karo pangarepan babagan penampilan lan kinerja. WENDA bakal terus nganggo strategi pemasaran ilmiah lan maju kanggo fokus ing ekspansi pasar, mbentuk jaringan dodolan lengkap ing saindenging jagad. Menapa malih, kita bakal mbayar manungsa waé liyane kanggo kumpul talents, njupuk kawicaksanan inovatif lan competitive disaring kanggo pembangunan long-term perusahaan kita.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP44/65Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-80Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000dawa:Ngatur dawa, 30m, 50m, 100m
    Jeneng Liburan:Natal, Pesta, PernikahanGaya:lampu sabuk
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:E27 B22 flat festoon sabuk lampu
    Bahan:Kabel Karet KabWarna kawat:Kabel ireng
    Soket:E27/B22Disambungake:Sambungake 20m, 30m, 40m...
    Ukuran kabel:2*1.5mm2Efikasi Luminous (lm/w):40


    Deskripsi Produk

      

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-FW01

    Jeneng barang:

    E27 B22 Lampu tali sabuk datar 

    Bahan:

    karetkab

    Warna kawat:

    ireng Kawat

    ukuran:

    Kabel VDE H05RNH2-F 2*1.5mm2 karo 1.5m AU EU-Plug

    dawa:

    5m, 10m, 20m, 30m, 50m, 100m, utawa dawa sing disesuaikan,

    Jarak:

    30cm, 50cm, 100cm

    Tipe soket :

    B22/E27

    Tegangan

    220-240v

    daya:

    Max 15w/25w kanggo saben soket

    Packaging:

    1 set/ctn

    Garansi:

    2 taun

    MOQ:

    100set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 15Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 17Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 19Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 21

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 23Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 25

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 27

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 29Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 31

     

    Cocokake E27 B22 Bulbs

     

     

    PRODUK UTAMA

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 35

    Informasi Perusahaan

     

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 37

    Kemasan& Pengiriman

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 39

    Sertifikasi

    Fleksibel tahan air 50m 100m Kabel Datar E27 B22 Lampu Festoon Perusahaan - Wenda Deco 41 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect