loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 9

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 10

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 11

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 12

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Sertifikasi lan Paten

    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 13
    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 14

    WENDA tetep munggah karo tren pembangunan pasar, maju karo kaping, liwat analisis industri profesional lan posisi pasar pas, gumantung ing kekuatan produksi kuwat lan pasukan technical kuwat, Holiday Hiasan LED String Light Outdoor 10M Solar Light Bulb String Hanging Solar dipimpin String Light wis diprodhuksi. Lampu String G45 Lampu String LED Dekoratif Liburan Luar Ruangan 10M Lampu Bohlam Surya String Gantung Lampu String sing dipimpin surya wis liwat pirang-pirang tes sing ditindakake dening teknisi profesional, tujuane kanggo ngonfirmasi panggunaan praktis. Nalika ditrapake ing area aplikasi Senar Lampu LED, WENDA bisa dipercaya lan tahan lama, ngirit biaya akeh kanggo pangguna.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:juni kim0017Aplikasi:Taman
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:ABS + PET + kawat karet + bohlam plastikCRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):3vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):70
    Fluks Luminous Lampu (lm):30Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    Bahan:ABS + PET + kawat karet + bohlam plastik


     

    Deskripsi Produk
    item:
    Lampu senar Natal G50 Solar 
    dawa:5m lan 10m
    Sumber LED:
    Kawat tembaga
    Ukuran bohlam:
    Bohlam G50 kanthi diameter 50mm
    Emiting werna:
    Warm white, warna-warni
    wektu ngisi daya:
    6-8 jam
    daya: 5W
    Umur:30000h
    IP Rate:IP44
    Aplikasi:Indoor utawa Outdoor (anti banyu)
    Disambungake:
    NO
    Layanan:
    OEM, ODM
    Packing:
    1 pcs/box, ukuran box : 30 x 18 x 12 cm

     

    Gambar rinci

    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 15Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 17Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 19Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 21Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 23Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 25Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 27

    Produk sing gegandhengan

    pls klik gambar

     

    Informasi Perusahaan

    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 31Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 33 

    Kemasan& Pengiriman

    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 35 

    Sertifikasi

    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 37

    bali menyang omah

    Kualitas 10M Solar LED String Light Outdoor 1 Produsen | Wenda Deco 39 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect