loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 1
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 2
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 3
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 4
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 5
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 6
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 7
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 1
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 2
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 3
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 4
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 5
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 6
Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 7

Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1.Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2,10 yuta pesenan saka negara manca.
    3. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    02
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    03
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 9
    Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 10

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    WENDA nangkep tren pasar anyar, kaweruh menyang kabutuhan nyata pelanggan, gumantung ing teknologi produksi majeng lan posisi pasar akurat, kasil dibukak Best Quality Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting. Produk kita bisa disesuaikan karo sampeyan kanthi sampurna. WENDA kebak semangat kanggo apa sing kita lakoni saiki. Dipupuk dening budaya persatuan lan integritas perusahaan, saben karyawan optimistis lan terus golek cara sing luwih apik kanggo ngasilake produk kasebut. Visi kita yaiku nggawe keuntungan kanggo mitra lan pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:5M
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:Lampu string G45Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Tegangan:220VDaya Rated:3,5w
    Warna LED:Putih anget, putih dingindawa:5m
    bohlam:10 pcsAplikasi:Dekorasi njaba
    Bahan:Kabel Karet KabSertifikat:CE ROHS


     lampu led chain G45 tahan air ing njaba ruangan  pesta festoon wedding lighting dekoratif patio lampu latar mburi globe lampu

    Deskripsi Produk

     

     

     

    Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 11jenengNatal dipimpin lampu senar G45
    voltase220v
    daya8, 4w
    lemu5m 10pcs bisa disambungake
    LEDwarna-warni/warm white (anti banyu)
    sakumur urip30000h
    waranti2 taun
    kabkabel karet
    aplikasi

    preian, wedding, natal

    lan dekorasi taman

    sertifikasi

    CE, ROHS

     

    aplikasi

    Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 13

     

    gambar rinci

     Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 15

    Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 17Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 19Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 21Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 23

     

    Produk sing gegandhengan

    pls klik gambar

     

    Informasi Perusahaan

    Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 27Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 29 

    Kemasan& Pengiriman

    Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 31 

    Sertifikasi

    Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 33 

    FAQ

    Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 35 

    bali menyang omah

    Best Outdoor Commercial Grade G45 String Light Patio Backyard Garden Lighting Company - Wenda Deco 37 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect