loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 1
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 2
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 3
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 4
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 5
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 6
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 7
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 1
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 2
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 3
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 4
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 5
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 6
Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27 7

Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Waterproof Strobo Flashing Led String Light 10m G45 E27

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA cocog karo tren pangembangan industri, nggabungake sumber daya internal sing unggul, nggunakake teknologi manufaktur lan teknologi produksi sing canggih ing industri, lan kasil nggawe Produsen Penjualan Langsung Rega Murah Strobo Kedap Kelip Lampu Led String Lampu 10m G45 E27 kanthi kinerja sing apik lan dipercaya. kualitas. Diprodhuksi miturut sistem manajemen sing ketat, Produsen Langsung Penjualan Harga Murah Popular Waterproof Strobe Flashing Led String Light 10m G45 E27 wis entuk kualitas sing dipercaya. Sadurunge diluncurake, wis lulus tes adhedhasar aturan internasional lan disertifikasi dening sawetara panguwasa. WENDA worth investasi kanggo para pelanggan sing golek kesempatan bisnis. Kita wis ing perdagangan kanggo liwat akèh taun lan bisnis mapan karo kasugihan saka pengalaman lan expertise.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:10MJeneng Liburan:Natal
    Tegangan:220VDaya Rated:8.4
    Warna kawat:Irengdawa:10m
    Jumlah LED:20 pcsAplikasi:Dekorasi njaba
    Bahan:PlastikSertifikat:CE ROHS
    Garansi:2 taun

    Led festoon light chain lighting G50 led garland string light kanggo pesta outdoor, taman, wedding lan nggunakake lampu natal

    Deskripsi Produk

     

     

    Jeneng merek: wenda
    jeneng item: "lampu led string g45 kab 
    materi kawat karet
    werna kawat putih/ireng
    ukuran kawat 3 kabel saka H03RN-F 1*0.5mm2 lan 1.5m plug kabel karet saka H05RN-F 
    voltase input 220v
    voltase output 24v
    daya 8, 4w
    dawa 10m
    kualitas dipimpin 20 pcs
    kadohan 50 mm
    Sertifikasi CE, ROHS

    aplikasi

     

    gambar rinci

     

     

    Produk sing gegandhengan

     pls klik gambar

     

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman

     

     

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect