loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 1
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 2
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 3
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 4
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 5
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 6
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 7
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 1
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 2
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 3
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 4
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 5
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 6
Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin 7

Natal festoon e14 tali karet anti banyu lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Didhukung dening desainer kreatif, ahli R&D sing berpengalaman, teknisi trampil, lsp. WENDAhas kanthi mandiri ngembangake Natal festoon e14 senar karet anti banyu, lampu led anti banyu cilik, senar bohlam ruangan dipimpin. Iki minangka asil kerja keras lan upaya kreatif lan bakal dikarepake para pangguna Produk kasebut dianugerahi kinerja sing stabil lan multi-fungsi. Utamane digunakake ing lapangan aplikasi lampu Natal. Sabanjure, WENDA bakal ngenalake bakat sing luwih pinunjul, nandur modal luwih akeh dana riset lan pangembangan, lan nambah daya saing pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:5m
    Jeneng Liburan:NatalLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Sertifikat:CE ROHSAplikasi:Dekorasi ruangan, taman, pesta, wedding
    jinis:e14Daya Rated:3,5w
    voltase input:220vtegangan output:24v
    dawa:5m 20 soketBahan:karet, tembaga, plastik
    IP:IP44Garansi:1 Taun

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng merek: wenda
    jeneng item: Lampu senar sing dipimpin E14 (ora kalebu bohlam)
    materi kawat karet
    werna kawat ireng
    ukuran kawat 3 kabel saka H03RN-F 1*0.5mm2 lan 1.5m plug kabel karet saka H05RN-F 2*1.0mm2
    voltase input 220v
    voltase output 24v
    daya 3,5w
    dawa 5m
    kualitas dipimpin 20 pcs
    kadohan 25 mm
    Sertifikasi CE, ROHS

     

    Produk sing gegandhengan

     

        

    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pangiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect