loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 1
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 2
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 3
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 4
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 5
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 6
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 7
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 1
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 2
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 3
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 4
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 5
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 6
Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string 7

Ip44 led e27 tree hanging bola rotan wedding lighting g50 globe bulb, lampu liburan karet g50 string

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA bungah yen kita bakal nggawe Ip44 led e27 wit gantung rotan werni wedding lampu g50 globe bohlam, karet liburan lampu g50 string dikenal ing pasar. Produk kasebut minangka asil saka staf sing kerja keras lan kemampuan teknis sing kuwat. Kemampuan inovasi sing terus-terusan minangka jaminan dhasar kualitas produk. Kanggo wutah lan pangembangan perusahaan kita, WENDA ora bakal mandheg nganyarke lan ngembangake teknologi kanggo nambah daya saing inti kita. Visi kita yaiku dadi perusahaan sing misuwur ing pasar global.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:1Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):80Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):--30 nganti 60
    dawa:10m bisa disambungakeJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitTegangan:220V
    Daya Rated:4.2wSertifikat:CE ROHS
    jinis:e27 g50Bahan:karet, tembaga, plastik
    IP:IP44Garansi:2 taun
    Sakumur urip:30000HSumber cahya:LED
    nglindhungi:anti banyu

     

    Deskripsi Produk

     

    Warna led 

    Putih anget

    Warna kabel

    ireng/putih

    Tegangan

    220V

    daya dirating

    8.4W

    dawa

    10m, disesuaikan ditampa, bisa disambungake

    Jumlah led

    20 pcs

    MIO

    500PCS

    IP Rate

    IP65

    Sertifikat

    CE. RoHS

    Aplikasi

    akulawang lannjaba ruangan Cnatal / Pernikahan / Pesta / Taman / PubDekorasi.

    Kemasan

     

    52*40*36cm (20 pcs/karton) 26kg / karton 

    Pengiriman

    7-15  dina

     


     

     

     

    Produk sing gegandhengan

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect