loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Wenda Deco dikembangake miturut hukum dhasar pambangunan mesin, kalebu sistem penggerak, sistem operasi lan kontrol, lan prinsip kerja piranti sing ndhukung.
    Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Ngelingi pangembangan industri lan syarat pelanggan, WENDA wis darmabakti kanggo pangembangan produk lan kita wis nggawe prestasi gedhe. Beda karo produk liyane, 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Led Bulb E26 pancen ngrampungake titik nyeri para pelanggan, saengga sawise diluncurake ing pasar, dheweke entuk akeh umpan balik sing apik. Thanks kanggo desainer kreatif, lampu natal sing dipimpin ing njaba duwe tampilan sing dirancang kanggo nggayuh tren industri paling anyar. Ngadopsi bahan mentah sing dipercaya sing wis lulus tes inspektur QC kita, 100m Waterproof G50 Kanthi Bohlam Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Led Bulb E26 nduweni kinerja sing bisa dipercaya.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:"lampu natal led outdoor kab
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220-240
    Fluks Luminous Lampu (lm):15-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20--40
    dawa:5mJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, pangukuran Onsite, Instalasi ProyekTegangan:220V
    Daya Rated:8.4Wukuran:5m 10 globe
    Efikasi Luminous (lm/w):40


     24V G50 bohlam LED Festoon sabuk lampu Outdoor Natal Dekoratif Fairy Lampu

    Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 9Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 11Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 13Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 15Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 17Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 19Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 21Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 23Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 25

     



     

    Layanan Kita

      1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.
    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.
    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 
    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

    Informasi Perusahaan

      kita keuntungan:
    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat
    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet
    3. rega sarujuk 
    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu
    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

     

     Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 27Kualitas 100m Waterproof G50 Kanthi Bulbs Kanggo Dekorasi Sabuk Festoon Holiday Light Produsen | Wenda Deco 29

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect