loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk unggul liyane amarga karakteristik kinerja sing stabil, daya tahan, lan liya-liyane.
    Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Nerapake teknologi ing proses manufaktur produk kasebut pancen migunani banget. Nampilake stabilitas lan daya tahan, produk kasebut cocog kanggo lapangan lampu senar sing dipimpin. Produk Lampu LED bakal nyedhiyakake ing saindenging jagad, kayata Eropa, Amerika, Australia, Uganda, Oman, Sri Lanka, Surabaya. WENDA tansah netepi prinsip 'nyiptakake nilai kanggo pelanggan lan nggawa keuntungan kanggo para pemangku kepentingan'. Ing proses pembangunan, kita Highly fokus ing kualitas lan mesthekake ora ana produk sampurna dikirim menyang pelanggan.

    Panggonan Asal:zhejiang chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:junekim 0045Aplikasi:Taman
    Tipe dhasar:B22Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000


     

    Deskripsi Produk

     

    Merk  asalezhejiang, china
    daya 9W
    Tegangan220V
    Warna LED bisa milih 
    gelar IP
    IP44
    Angkat wektu 30000h
    Sertifikat CE, ROHS 
    Pengiriman 
    UPS, TNT, DHL, FedEx
    Packing 1 pcs ing kothak
    MOQ1000 pcs
    Aplikasi
    Taman
    Gambar rinci

    Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 9Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 11Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 13Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 15Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 17Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 19

     

    Informasi Perusahaan

    Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 21Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 23 

    Kemasan& Pengiriman

    Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 25 

    Sertifikasi

    Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 27 

    bali menyang omah

    Kualitas Ningbo High Quality Custom Led Bulb Kanthi E27 B14 Base G45 Led Bulb Produsen | Wenda Deco 29 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect