loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 1
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 2
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 3
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 4
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 5
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 6
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 7
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 1
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 2
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 3
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 4
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 5
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 6
2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 7

2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Thanks kanggo efisiensi sing dhuwur, produk kasebut mung nggunakake energi listrik sing sithik. Wong ujar manawa biaya operasi produk iki luwih murah tinimbang sing dikarepake.
    2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 8

    FAQ

    1.Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman, lsp.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Ing persaingan pasar sing sengit, WENDA terus berkembang. Kita nandur modal ing R&D kanggo nemokake solusi sing luwih apik ing industri LED Light Strings. Iku konsisten karo standar industri. Dipengaruhi dening tren pasar lan syarat pelanggan, desain WENDA digawe unik. Iku nganggo bahan mentahan sing wis diuji kanggo selaras karo standar kualitas, kang njamin kualitas saka sumber.

    Panggonan Asal:zhejiang chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:junekim 0024Aplikasi:Taman
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:Kabel karetCRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vFluks Luminous Lampu (lm):40-80
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    jeneng produk:E27 Drop Round kabel festoon lampu sabukdawa:adat


     

    Deskripsi Produk

     

    Merk  asalezhejiang, china
    daya 
    Max 15W kanggo saben soket
    Tegangan
    AC220-240V, 50Hz
    Warna Kabel
    Ireng lan putih
    Cocokake bohlam
    E27
    Angkat wektu 30000h
    dawa
    5M, 10M, 20M utawaadat
    Jarak
    50cm, 100cm utawa Custom
    Plug
    Kabel daya AU/EU/UK 1.5m
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci

    2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 92200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 112200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 132200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 15

     

    Informasi Perusahaan

    2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 172200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 19 

    Kemasan& Pengiriman

    2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 21 

    Sertifikasi

    2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 23 

    bali menyang omah

    2200K Komersial Luar Ruangan 48ft kanthi Soket Turun Lampu LED S14 kalebu lampu senar Edison Antik Cuaca 25 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect