loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu led jaring natal dekorasi ruangan air terjun 1
Lampu led jaring natal dekorasi ruangan air terjun 2
Lampu led jaring natal dekorasi ruangan air terjun 3
Lampu led jaring natal dekorasi ruangan air terjun 4
Lampu led jaring natal dekorasi ruangan air terjun 5
Lampu led jaring natal dekorasi ruangan air terjun 1
Lampu led jaring natal dekorasi ruangan air terjun 2
Lampu led jaring natal dekorasi ruangan air terjun 3
Lampu led jaring natal dekorasi ruangan air terjun 4
Lampu led jaring natal dekorasi ruangan air terjun 5

Lampu led jaring natal dekorasi ruangan air terjun

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Amarga persaingan pasar sing saya suwe saya sengit, WENDA luwih nggatekake pentinge R&D produk anyar. Ing sawetara sasi kepungkur, kita wis pengabdian kanggo pangembangan produk anyar lan wis kasil dikembangaké Outdoor hiasan grojogan Natal net lampu mimpin. Sawise lampu led jaring natal dekorasi ruangan ruangan diluncurake, umume para pelanggan menehi umpan balik positif, percaya manawa produk jinis iki cocog karo pangarepan kanggo produk sing berkualitas. WENDA bakal tansah netepi filosofi bisnis kejujuran, inovasi, integritas kanggo mbukak bisnis kita. Kita pitados bilih kanthi gabungan efforts kabeh karyawan, kita duwe cukup skills lan kabisan kanggo ngatasi kabeh alangan lan kangelan kanggo nggawe sawetara prestasi ing mangsa.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):85Fluks Luminous Lampu (lm):25-35
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-50Indeks Rendering Warna (Ra):80
    dawa:2mL * 3mH, 3x2m, Accpet disesuaikanJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:Lampu net led
    Bahan:Kabel karetTipe Kabel:H03RN-F
    Kawat tembaga:1x0,5mm2Warna LED:putih anget, putih dingin
    Aplikasi:Dekorasi njaba

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-NL

    Jeneng barang:

    Lampu Led Net Kab

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    Ireng, Putih

    Ukuran kawat:

    3 kabel saka H03RN-F 1*0.5mm2 lan 1.5m Eu-plug saka H05RN-F 2*0.75mm2

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    8-32W

    Length (Ukuran):

    3m Dawane * 2m Jembar

    Jumlah Led:

    Total 432 led

    Jarak drop:

    10 cm

    Tipe Led:

    DIP/φ5 mm

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget, putih dingin

    Warna Tem:

    w:2700-3000K, cw:6000-6500k

    Led Flashing:

    Kelip-kelip/ora kelip-kelip

    Kemasan:

    1 pcs/box, 10 pcs/ctn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat Waterproof:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     

     

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman


    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 20M, 30M saben senar. jarak bisa disesuaikan kanggo sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Layanan Kita

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect